Буги: Некада сам био "оштећена роба"!

А сада сам прејак за Вориорсе! Демаркус Казинс, нови члан Голден Стејта, на представљању је рекао да га не занимају критике јавности јер је дошао у најјачи тим на свету.

Кошарка 21.07.2018 | 19:30
Буги: Некада сам био "оштећена роба"!
Казинс, који је потписао на годину дана за 5,3 милиона долара, на представљању у Вориорсима истакао је да су му занимљиве реакције на његов долазак.

"Искрено, не занима ме, стварно ме не занима. Лудо је колико су људи били љути", рекао је Казинс и наставио:

"Забавно је како сам пре почетка целе ове ствари био уништен. Био сам оштећена роба, нисам био победник, све је било негативно. А, чим се догодило, ситуација је у фазону – он је превише добар да би прешао у Вориорсе. Забавно је како се наратив мења када ствари не иду како су они очекивали". 

Он је додао да не намерава да покуша да се допадне свима. 

"Дошао сам до тренутка у којем сам огуглао на критике. Размишљам на следећи начин – ако живиш свој живот да би задовољио сваку особу која те критикује, онда ћеш полудети. Никада нећеш задовољити свакога и чинити оно што мисле да треба чиниш, посебно у овој позицији. Увек ће бити неко ко неће бити сагласан са оним што се дешава. Не занима ме јер све што је речено је безопасно. Ходам уздигнуте главе и опуштен сам. Добро сам, шта ће они урадити?". 

За крај, поставио је јасне циљеве, иако ће пропустити већи део сезоне због повреде ахилове тетиве. 

"Овде сам да играм кошарку, овде сам да бих наступао на највишем нивоу. Дошао сам да побеђујем, све остало ће се средити само од себе. То није моја брига", закључио је ‘Буги’. 

Вориорси су постали тек шести тим у НБА историји и први од сезоне 1975/1976 који у свом ростеру има пет Ол-стар играча из претходне сезоне. 

Казинс је прошле сезоне просечно бележио 25,2 поена уз 12,9 скокова и 5,4 асистенција, те шутирао 35,4% за три поена на 48 наступа пре повреда.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар