Bugi: Nekada sam bio "oštećena roba"!

A sada sam prejak za Voriorse! Demarkus Kazins, novi član Golden Stejta, na predstavljanju je rekao da ga ne zanimaju kritike javnosti jer je došao u najjači tim na svetu.

Košarka 21.07.2018 | 19:30
Bugi: Nekada sam bio "oštećena roba"!
Kazins, koji je potpisao na godinu dana za 5,3 miliona dolara, na predstavljanju u Voriorsima istakao je da su mu zanimljive reakcije na njegov dolazak.

"Iskreno, ne zanima me, stvarno me ne zanima. Ludo je koliko su ljudi bili ljuti", rekao je Kazins i nastavio:

"Zabavno je kako sam pre početka cele ove stvari bio uništen. Bio sam oštećena roba, nisam bio pobednik, sve je bilo negativno. A, čim se dogodilo, situacija je u fazonu – on je previše dobar da bi prešao u Voriorse. Zabavno je kako se narativ menja kada stvari ne idu kako su oni očekivali". 

On je dodao da ne namerava da pokuša da se dopadne svima. 

"Došao sam do trenutka u kojem sam oguglao na kritike. Razmišljam na sledeći način – ako živiš svoj život da bi zadovoljio svaku osobu koja te kritikuje, onda ćeš poludeti. Nikada nećeš zadovoljiti svakoga i činiti ono što misle da treba činiš, posebno u ovoj poziciji. Uvek će biti neko ko neće biti saglasan sa onim što se dešava. Ne zanima me jer sve što je rečeno je bezopasno. Hodam uzdignute glave i opušten sam. Dobro sam, šta će oni uraditi?". 

Za kraj, postavio je jasne ciljeve, iako će propustiti veći deo sezone zbog povrede ahilove tetive. 

"Ovde sam da igram košarku, ovde sam da bih nastupao na najvišem nivou. Došao sam da pobeđujem, sve ostalo će se srediti samo od sebe. To nije moja briga", zaključio je ‘Bugi’. 

Voriorsi su postali tek šesti tim u NBA istoriji i prvi od sezone 1975/1976 koji u svom rosteru ima pet Ol-star igrača iz prethodne sezone. 

Kazins je prošle sezone prosečno beležio 25,2 poena uz 12,9 skokova i 5,4 asistencija, te šutirao 35,4% za tri poena na 48 nastupa pre povreda.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar