Рамадани слетео у Минхен да прода Ребића!

Хоће ли се Бајерн и Ајнтрахт договорити око обештећења?

Фудбал 20.07.2018 | 08:15
Рамадани слетео у Минхен да прода Ребића!
Бајернови напори да се веже Бенжамин Павар као сензација Мундијала уродили су плодом и сада је питање само хоће ли се трансфер завршити овог или следећег лета, али то неће бити крај куповине играча који оставили добар утисак у Русији. После десног бека Француске, на ред је дошао и крилни нападач Хрватске - Анте Ребић.

Мада се Ребић данима уназад помиње као опција за Бајерн и Манчестер јунајтед, изгледа да је ситуација попримила озбиљне размере. Ребићев агент Фали Рамадани морао је да прекине одмор у Италији - у среду увече био на вечери с Миралемом Пјанићем, где су говорили о даљим корацима - како би одлетео у Минхен у намери да прода момка чија је каријера у великом успону. Тако бар тврди телевизија Спорт Италија. 

Рамадани ће за задатак имати да испуни Ајнтрахтову жељу и покушаће да уновчи офанзивца за суму између 40.000.000 и 50.000.000 евра. Толико бар клуб из Франкфурта тражи за хероја прошлосезонског оверавања пехара у националном Купу. Реалност је, ипак, нешто другачија и Бајерн не намерава да понуди више од 20.000.000 евра, што је донекле и реална цена. 

Не треба заборавити да је нови тренер Бајерна Нико Ковач уједно и дојучерашњи стратег Ајнтрахта, где је са Ребићем имао врло добар однос. Зато Ребић и јесте прва Ковачева жеља. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар