Ramadani sleteo u Minhen da proda Rebića!

Hoće li se Bajern i Ajntraht dogovoriti oko obeštećenja?

Fudbal 20.07.2018 | 08:15
Ramadani sleteo u Minhen da proda Rebića!
Bajernovi napori da se veže Benžamin Pavar kao senzacija Mundijala urodili su plodom i sada je pitanje samo hoće li se transfer završiti ovog ili sledećeg leta, ali to neće biti kraj kupovine igrača koji ostavili dobar utisak u Rusiji. Posle desnog beka Francuske, na red je došao i krilni napadač Hrvatske - Ante Rebić.

Mada se Rebić danima unazad pominje kao opcija za Bajern i Mančester junajted, izgleda da je situacija poprimila ozbiljne razmere. Rebićev agent Fali Ramadani morao je da prekine odmor u Italiji - u sredu uveče bio na večeri s Miralemom Pjanićem, gde su govorili o daljim koracima - kako bi odleteo u Minhen u nameri da proda momka čija je karijera u velikom usponu. Tako bar tvrdi televizija Sport Italija. 

Ramadani će za zadatak imati da ispuni Ajntrahtovu želju i pokušaće da unovči ofanzivca za sumu između 40.000.000 i 50.000.000 evra. Toliko bar klub iz Frankfurta traži za heroja prošlosezonskog overavanja pehara u nacionalnom Kupu. Realnost je, ipak, nešto drugačija i Bajern ne namerava da ponudi više od 20.000.000 evra, što je donekle i realna cena. 

Ne treba zaboraviti da je novi trener Bajerna Niko Kovač ujedno i dojučerašnji strateg Ajntrahta, gde je sa Rebićem imao vrlo dobar odnos. Zato Rebić i jeste prva Kovačeva želja. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar