Нема мршављења преко ноћи

О дијетама И инстант губљењу килограма постоји читава митологија. Оно што је најгора варијанта јесте брзи резултати И још бржи повратак у пређашње стање, као И не прихватање чињенице да није ништа могуће учинити преко ноћи. Правилан унос намирница, планирање оброка И вјежбање су били И остали кључ доброг изгледа И доброг здравља.

Здравље 18.07.2018 | 13:26
Нема мршављења преко ноћи
Истине И заблуде о дијетама, И о супер резултатима уз помоћ таблета, чајева И сличних помагала стари су скоро као човјечанство. Они који имају вишак килограма И не воде рачуна о исхрани, уносу шећера И масти у организам И који не желе да се покрену углавном јуре инстант рјешења.
Неке статистике показују да је највише људи на неком режиму исхране на прољеће И љето јер тада желе да буду спремни за плажу или базен, не размишљајући о томе да је формирање мишићне масе, јачање мишића, правилно обликовање тијела дуготрајан процес који укључује прије свега промијену свијести о начину исхране, о потреби вјежбања И активности свих 12 мјесеци.

Стручњаци наводе да је моменат у коме донесете одлуку да промијените животне навике, да одређени режим исхране који вам је прописала особа која има знања из те области, пресудан И да је то први корак ка правом путу личног задовољства собом И својим тијелом. Када желите да кренете са дијететским начином исхране потребно је водити се одређеним правилима И само то је гаранција успјеха каже интернационално сертификовани персонални тренер Нада Пилишкић, која на свом yоу тубе каналу Нада.фит дијели садржаје који показују како треба да се храните И да вјежбате.

Поред исхране која треба даје уравнотежена како бисте правилно изградили И мишићну масу И снагу, а добили И резултате тј.бољи изглед тијела, неопходно је И вјежбање. Оно не захтјева само новац, чланарине по клубовима И улагање у скупу опрему, него искључиво вољу да себи приуштите дуг И здрав живот. Сат времена дневно који утрошите на читање новости на друштвеним мрежама усмјерите на вјежбање. Оно не мора бити нужно у теретани или фитнес сали него у вашем дому. Планирајте оброке, планирајте тренинге, извојите вријеме за себе И припуштите себи лијепо И драво тијело.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

43 године

18.07.2018 18:01

за три мјеса скинуо 12 кг вјезбам у теретани 3-4 пута седмицно трцим мало кориговао исхрану поготово масноце смањио и сада за 5 мјесеци видна промјена утегнути мисици назире се дефиниција о осјецају да не говорим свјезина покретљивост итд

ОДГОВОРИТЕ