Милан је озбиљан и жели Контеа!

Долазак трофејног стручњака био би део шире реконструкције управе клуба.

Фудбал 20.07.2018 | 00:00
Милан је озбиљан и жели Контеа!
Већ годину дана постоји нека врста флерта Антонија Контеа и фудбалског клуба Милан, а како преноси Спорт Медијасет, постоји шанса да трофејни стручњак овог лета заиста седне на клупу Росонера.

Иза ове идеје стоји људи из америчког инвестиционог фонда Елиот, који је недавно постао већински власник славног миланског клуба.

Конте је након разлаза са лондонским Челсијем слободан у избору нове средине, а на клупи Милана заменио би Ђенара Гатуза.

Евентуални долазак Контеа наводно би олакшао и реализацију трансфера Алвара Морате у редове Росонера, пошто су њих двојица до скора сарађивала у Челсију.

Елиот је најпре очистио дугове које је оставила претходна кинеска управа, а нови председник биће именован 21. јула. То ће највероватније бити Паоло Скарони, бивши директор италијанског енергетског гиганта, компаније Ени.

Поред тренерске и председничке функције, нове људе могли би да видимо и позиција извршног, односно спортског директора.

Италијански медији наводе да би Иван Газидис из Арсенала могао да замени Марка Фасонеа, а уместо Масимилијана Мирабелија шансу би могао да добије некадашњи фудбалер Росонера, Бразилац Леонардо.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар