ЦГ: Бекамове чува 40 момака

Најпознатији свјетски брачни пар, Викторија и Дејвид Бекам, допутовао је у Црну Гору са синовима Бруклином, Ромеом и Крузом, као и кћеркицом Харпер.

Регион 15.07.2018 | 21:42
ЦГ: Бекамове чува 40 момака
У строгој тајности они су у петак увече слетили на подгорички аеродром и отишли у један од најлуксузнијих ризорта на Светом Стефану, у којем је својевремено Новак Ђоковић приредио свадбено весеље.

Папарацу „Блица” пошло је за руком оно што већ годинама многим свјетским фотографима није – да услика Бекамове на одмору, и то све на окупу.

Иако су свјетски медији брујали о разводу Викторије и Дејвида, фотографије говоре више од ријечи – да је међу њима све у најбољем реду, те да су сви заједно једна срећна породица. Без обзира на то што се у обезбјеђењу Бекамових налази више од 40 момака, док о безбједности породице брине и морска полиција.

Након што су доручаковали и прву јутарњу кафу попили заједно, Дејвид је са насљедницима отишао до оближње, Краљичине плаже, а Викторија остала у луксузном ризорту да се одмори. Убрзо су спортиста и дјеца поново дошли у ризорт, гдје их је сачекала бивша спајсица са којом су провели читаво поподне.

"Слика је дјеловала нестварно јер су се сви заједно уживали на плажи уз гласан смјех. Док се Дејвид брчкао са насљедницима у мору, Викторија им је подршку слала са обале. Иако су ријетке прилике да Викторију у јавности видимо како се смије, она је приватно очигледно другачија. Изгледа савршено, али Дејвидово тијело је заиста онако како га замишљају све жене свијета. Сваки мишић је на свом мјесту. Он све вријеме хода бос, без обзира да ли шета по трави ризорта, плажи или стијенама, али папуче не обува. Викторија брине о томе да сви намажу крему са заштитним фактором и ставе качкете да не би изгорили", каже извор који се затекао на лицу мјеста, о чему свједоче и фотографије.

Уз њих је све вријеме обезбјеђење, али је током њиховом купања на плажи само дистанцирано од њих а у близини. Популарну породицу нико не узнемирава јер луксузни ризорт има приватну плажу на којој могу уживати само гости, међу којима су углавном странци – истиче извор.

У тренутку када су Дејвид, Бруклин, Ромео, Круз и Харпер глисером из ризорта кренули ка Краљичиној плажи, око њих је била булумента обезбјеђења и морске полиције.

"У тренутку када су Дејвид и његови насљедници изашли из апартмана око њих је била булумента обезбјеђења док је у води њихов чамац опколила морска полиција. На путу којим се прилази ризорту био је заустављен саобраћај, а нико ни од пјешака није могао да прође у том тренутку", каже извор.

"Високе мјере обезбјеђења биле су један од 28 захтјева које су Бекамови имали прије доласка у Црну Гору. Док је Дејвид са малишанима уживао на Краљичиној плажи, Викторија их је чекала у ризорту", додаје извор.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

З

15.07.2018 19:57

Ови живе као у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јебат

15.07.2018 20:14

их кскав им је то одмор,без приватносту .

Name

Рф

15.07.2018 21:16

У праву си

Name

Зељко

15.07.2018 21:05

Просеравање

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладно Су Могли И Без Обезбеђења

16.07.2018 04:13

Нико им не би ни пришао!

Name

Мирко Немирко

16.07.2018 06:40

Какав је одмор у Црној Гори! Само камење и крш. Ко још иде тамо на одмор...

ОДГОВОРИТЕ