CG: Bekamove čuva 40 momaka

Najpoznatiji svjetski bračni par, Viktorija i Dejvid Bekam, doputovao je u Crnu Goru sa sinovima Bruklinom, Romeom i Kruzom, kao i kćerkicom Harper.

Region 15.07.2018 | 21:42
CG: Bekamove čuva 40 momaka
U strogoj tajnosti oni su u petak uveče sletili na podgorički aerodrom i otišli u jedan od najluksuznijih rizorta na Svetom Stefanu, u kojem je svojevremeno Novak Đoković priredio svadbeno veselje.

Paparacu „Blica” pošlo je za rukom ono što već godinama mnogim svjetskim fotografima nije – da uslika Bekamove na odmoru, i to sve na okupu.

Iako su svjetski mediji brujali o razvodu Viktorije i Dejvida, fotografije govore više od riječi – da je među njima sve u najboljem redu, te da su svi zajedno jedna srećna porodica. Bez obzira na to što se u obezbjeđenju Bekamovih nalazi više od 40 momaka, dok o bezbjednosti porodice brine i morska policija.

Nakon što su doručakovali i prvu jutarnju kafu popili zajedno, Dejvid je sa nasljednicima otišao do obližnje, Kraljičine plaže, a Viktorija ostala u luksuznom rizortu da se odmori. Ubrzo su sportista i djeca ponovo došli u rizort, gdje ih je sačekala bivša spajsica sa kojom su proveli čitavo popodne.

"Slika je djelovala nestvarno jer su se svi zajedno uživali na plaži uz glasan smjeh. Dok se Dejvid brčkao sa nasljednicima u moru, Viktorija im je podršku slala sa obale. Iako su rijetke prilike da Viktoriju u javnosti vidimo kako se smije, ona je privatno očigledno drugačija. Izgleda savršeno, ali Dejvidovo tijelo je zaista onako kako ga zamišljaju sve žene svijeta. Svaki mišić je na svom mjestu. On sve vrijeme hoda bos, bez obzira da li šeta po travi rizorta, plaži ili stijenama, ali papuče ne obuva. Viktorija brine o tome da svi namažu kremu sa zaštitnim faktorom i stave kačkete da ne bi izgorili", kaže izvor koji se zatekao na licu mjesta, o čemu svjedoče i fotografije.

Uz njih je sve vrijeme obezbjeđenje, ali je tokom njihovom kupanja na plaži samo distancirano od njih a u blizini. Popularnu porodicu niko ne uznemirava jer luksuzni rizort ima privatnu plažu na kojoj mogu uživati samo gosti, među kojima su uglavnom stranci – ističe izvor.

U trenutku kada su Dejvid, Bruklin, Romeo, Kruz i Harper gliserom iz rizorta krenuli ka Kraljičinoj plaži, oko njih je bila bulumenta obezbjeđenja i morske policije.

"U trenutku kada su Dejvid i njegovi nasljednici izašli iz apartmana oko njih je bila bulumenta obezbjeđenja dok je u vodi njihov čamac opkolila morska policija. Na putu kojim se prilazi rizortu bio je zaustavljen saobraćaj, a niko ni od pješaka nije mogao da prođe u tom trenutku", kaže izvor.

"Visoke mjere obezbjeđenja bile su jedan od 28 zahtjeva koje su Bekamovi imali prije dolaska u Crnu Goru. Dok je Dejvid sa mališanima uživao na Kraljičinoj plaži, Viktorija ih je čekala u rizortu", dodaje izvor.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Z

15.07.2018 19:57

Ovi žive kao u zatvoru.

ODGOVORITE
Name

Jebat

15.07.2018 20:14

ih kskav im je to odmor,bez privatnostu .

Name

Rf

15.07.2018 21:16

U pravu si

Name

Zeljko

15.07.2018 21:05

Proseravanje

ODGOVORITE
Name

Ladno Su Mogli I Bez Obezbeđenja

16.07.2018 04:13

Niko im ne bi ni prišao!

Name

Mirko Nemirko

16.07.2018 06:40

Kakav je odmor u Crnoj Gori! Samo kamenje i krš. Ko još ide tamo na odmor...

ODGOVORITE