Да, да, да! Боаћи се, ипак, враћа у Звезду!

Потврђен повратак нападача из Кине!

Фудбал 15.07.2018 | 20:15
Да, да, да! Боаћи се, ипак, враћа у Звезду!
Ричмонд Боаћи  се враћа у Црвену звезду иако је синоћ било дилема да би договорена позајмица на Маракану могла да пропадне.

То је данас потврдио Боаћи на Твитеру, а истовремено и његов менаџер. 

Црвена звезда је претходних дана преговарала са Ђангусом о позајмици и када је изгледало да је све договорено, позајмица је у једном тренутку стопирана. После доласка Едера из Интера у кинеском клубу су дошли у проблем са вишком странаца. Кинески клубови имају право на четворицу стрнаца у саставу, а тројицу истовремено на терену. Како је Ђангсу поред Боаћија, иамо и Тешеиру, Рамиреса и Палету са знатно већим платама, било је за очекивати да нападач из Гане буде вишак. Али онда је испао проблем саРамиресом који није лиценциран и у том случлају Боаћи више није био вишак. Трнер Козмин Оларју је желео да га задржи, али се на крају ипак завршило повратком у Звезду. 

Боаћи је то данас потврдио на свом Твитер профилу, а потом и његов менаџер Оливер Артрур. У питању је једногодишња позајмица. Кинези ће и даље плаћати 1.200.000 евра његовог уговора, Црвена звезда ће плаћати 500.000 евра, а Боачи се одрекао још 500.000 евра из уговора како би се вратио на Маракану. 

Боачи се тако после шест месеци у кинеском фудбалу враћа у Црвену звезду где ће бити највеће појачање и замена за Александра Пешића. Очекује се да колико сутра увече долети у Београд, обави лекарске прегледе и потпише уговор о позајмици. Неће бити у конкуренцији за реванш меч са Спартаксом, али би могао да буде велики адут ако Звезда избори очекивани пласман у другу рунду квалификација за Лигу шампиона. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кад Оно Ипак

15.07.2018 20:55

Лажни профили и Боћка и менаџера и није истина.Чека се још.

ОДГОВОРИТЕ