Гигс "провалио" Роналда: Отишао у Јуве због Месија!

Легенда Манчестер јунајтеда сматра да је Португалац отишао у Серију А како би "напумпао" цуррицулум витае и себи потврдио да је успешнији од највећег конкурента.

Фудбал 15.07.2018 | 22:00
Гигс "провалио" Роналда: Отишао у Јуве због Месија!
Кристијано Роналдо изненадио је многе одлуком да напусти редове освајача Лиге шампиона Реал Мадрида и потпише за Јувентус.

Многи су коментарисали да је Португалцу потребан нови изазов после успеха са "краљевским клубом", а Рајан Гигс убеђен је да се разлог зове - Лионел Меси.

Легенда Манчестер јунајтеда уверен је да Роналдо жели да "напумпа" свој ЦВ (цуррицулум витае), како би надмашио највећег ривала.

"Изненађен сам што је напустио Реал и изабрао Италију", рекао је Гигс за ИТВ.

"То ће бити нови изазов за Роналда, али иде у велики клуб. Замислите какав он ЦВ сада има... Манчестер јунајтед, Реал Мадрид, Јувентус. То ће бити баш велики изазов у 33. години. Он је опседнут тиме да буде бољи од Месија. 'Урадио сам то у Енглеској, успео сам у Шпанији, сад ћу и у Италији. Осим тога, остварио сам успех и са Португалом'. То ће му можда бити добар додатни аргумент када се поново буде запитао да ли је бољи од Лионела Месија", без устезања је навео Гигс.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар