Gigs "provalio" Ronalda: Otišao u Juve zbog Mesija!

Legenda Mančester junajteda smatra da je Portugalac otišao u Seriju A kako bi "napumpao" curriculum vitae i sebi potvrdio da je uspešniji od najvećeg konkurenta.

Fudbal 15.07.2018 | 22:00
Gigs "provalio" Ronalda: Otišao u Juve zbog Mesija!
Kristijano Ronaldo iznenadio je mnoge odlukom da napusti redove osvajača Lige šampiona Real Madrida i potpiše za Juventus.

Mnogi su komentarisali da je Portugalcu potreban novi izazov posle uspeha sa "kraljevskim klubom", a Rajan Gigs ubeđen je da se razlog zove - Lionel Mesi.

Legenda Mančester junajteda uveren je da Ronaldo želi da "napumpa" svoj CV (curriculum vitae), kako bi nadmašio najvećeg rivala.

"Iznenađen sam što je napustio Real i izabrao Italiju", rekao je Gigs za ITV.

"To će biti novi izazov za Ronalda, ali ide u veliki klub. Zamislite kakav on CV sada ima... Mančester junajted, Real Madrid, Juventus. To će biti baš veliki izazov u 33. godini. On je opsednut time da bude bolji od Mesija. 'Uradio sam to u Engleskoj, uspeo sam u Španiji, sad ću i u Italiji. Osim toga, ostvario sam uspeh i sa Portugalom'. To će mu možda biti dobar dodatni argument kada se ponovo bude zapitao da li je bolji od Lionela Mesija", bez ustezanja je naveo Gigs.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar