ЛЕ: Рудар спреман за Партизан!

Богавац подсећа на потоп фаворита на Мундијал, Голубовић прижељкује победу од 1:0! У црногорском клубу се надају да могу да направе изненађење.

Фудбал 12.07.2018 | 09:45
ЛЕ: Рудар спреман за Партизан!
Тренер фудбалера Рудара из Пљеваља Вуко Богавац уочи утакмице са Партизаном у првом колу квалификација за Лигу Европе рекао је да ће играти храбро и покушати да угрозе црно-беле ако им се укаже шанса.

"Сведоци смо да и на овом Светском првенству не побеђују увек фаворити. Ми ћемо се потрудити да дамо максимум, да изађемо храбро, одговорно, дисциплиновано, да пробамо да парирамо Партизану и искористимо сваку шансу која се укаже да направимо изненађење", рекао је Богавац на конференцији за новинаре.

Боговац је истакао да екипа нема проблема са повредама и да се не одричу сопствених амбиција.

"Надамо се да ћемо бити на нивоу и очекујем позитиван резултат. Сви играчи су спремни, орни, способни, једва ишчекују меч са Партизаном, који је магнет за пубику", рекао је тренер Рудара.

Представници медији тражили су од њега да открије који тим ће да пошаље на терен, а он је издиктирао свих 11 имена.

“Радовић - Пешукић, Живковић, Митровић, Секулић - Сопо, Голубовић, Вуковић, Бошњак, Зечевић, Ђаловић.“

Везиста Рудара Милија Голубовић оценио је да црногорска екипа има шансе против Партизана и открио којим резултатом би био задовољан.

"Припремили смо се и психички и физички како да играмо против Партизана. Имамо план и верујем да имамо шансе. Знамо како да нападнемо Партизан и како да се бранимо. Битно је да не примимо гол у првој утакмици да бисмо имали шансе у реваншу. Волео бих да буде 1:0 за нас".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар