LE: Rudar spreman za Partizan!

Bogavac podseća na potop favorita na Mundijal, Golubović priželjkuje pobedu od 1:0! U crnogorskom klubu se nadaju da mogu da naprave iznenađenje.

Fudbal 12.07.2018 | 09:45
LE: Rudar spreman za Partizan!
Trener fudbalera Rudara iz Pljevalja Vuko Bogavac uoči utakmice sa Partizanom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope rekao je da će igrati hrabro i pokušati da ugroze crno-bele ako im se ukaže šansa.

"Svedoci smo da i na ovom Svetskom prvenstvu ne pobeđuju uvek favoriti. Mi ćemo se potruditi da damo maksimum, da izađemo hrabro, odgovorno, disciplinovano, da probamo da pariramo Partizanu i iskoristimo svaku šansu koja se ukaže da napravimo iznenađenje", rekao je Bogavac na konferenciji za novinare.

Bogovac je istakao da ekipa nema problema sa povredama i da se ne odriču sopstvenih ambicija.

"Nadamo se da ćemo biti na nivou i očekujem pozitivan rezultat. Svi igrači su spremni, orni, sposobni, jedva iščekuju meč sa Partizanom, koji je magnet za pubiku", rekao je trener Rudara.

Predstavnici mediji tražili su od njega da otkrije koji tim će da pošalje na teren, a on je izdiktirao svih 11 imena.

“Radović - Pešukić, Živković, Mitrović, Sekulić - Sopo, Golubović, Vuković, Bošnjak, Zečević, Đalović.“

Vezista Rudara Milija Golubović ocenio je da crnogorska ekipa ima šanse protiv Partizana i otkrio kojim rezultatom bi bio zadovoljan.

"Pripremili smo se i psihički i fizički kako da igramo protiv Partizana. Imamo plan i verujem da imamo šanse. Znamo kako da napadnemo Partizan i kako da se branimo. Bitno je da ne primimo gol u prvoj utakmici da bismo imali šanse u revanšu. Voleo bih da bude 1:0 za nas".

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar