Огласио се и Бензема, емотивном поруком...

"Хвала свима у Реалу. . . ", написао је Француз.

Фудбал 11.07.2018 | 11:00
Огласио се и Бензема, емотивном поруком...
Одлазак Зинедина Зидана раздрмао је Реал и учинио ово лето на "Бернабеуу" узбудљивијим од претходних, када су стручни штаб и већи, најважнији део екипе остајали на окупу.

Одмах после Мундијала повела се прича о трансферу Кристијана Роналда у Јувентус, што је Португалац наговестио већ у вечери освајања Лиге шампиона, поруком да не зна да ли ће остати.

У таквој ситуацији и у таквом ишчекивању великих вести, Карим Бензема огласио се на Тwиттеру. Текстом објављеним на дан када је стигао у Реал многе је навео да помисле да се и он спрема за одлазак, посебно док у Италији пишу да би и он могао у Серију А, али у Наполи, код Карла Анћелотија.

"Пре девет година сам први пут обукао дрес Реала. Хвала председнику, читавом клубу, играчима и тренерима са којима сам сарађивао. Поносан сам да браним овај грб и вечно ћу бити захвалан", написао је Бензема.

Француски центарфор је за Реал постигао 197 голова, асистирао 114 пута, освојио четири Лиге шампиона, две титуле Лиге 1, два Купа краља, три УЕФА Суперкупа, три ФИФА Светска првенства за клубове...

Да ли је дошло време за растанак после толико успеха?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар