Манџукић частио пивом и "прозвао" критичаре!

"Сећам се да је један стручњак пре првенства казао да то није онај стари Манџукић. . . ", присетио се нападач Хрватске после пласмана у полуфинале.

Фудбал 08.07.2018 | 20:45
Манџукић частио пивом и "прозвао" критичаре!
Хрватска слави пролазак у полуфинале Светског првенства.

"Ватренима" се отворио жреб на овогодишњем Мундијалу и они су то максимално искористили и сасвим заслужено дошли до фазе такмичења у којој се већ озбиљно сања о пехару намењеном шампиону, други пут у последњих 20 година.

Два пута су Хрвати пролазили на једанаестерце - после Данске, пали су и Руси, после веома узбудљиве пенал серије...

"Било је тешко и знали смо да ће бити тешко. Али што нас брига, у полуфиналу смо. Заслужили смо својим односом на терену, залагањем и игром", казао је Марио Манџукић после меча за Хрватске медије напоменувши да га "стомак кида" због нервозе.

И овога пута Манџукић је био један од најратоборнијих фудбалера Хрватске и захваљујући његовом продору - "ватрени" су и изједначили резултат.

Новинари су га питали одакле му снаге да трчи 120 минута, одговара...

"Немам појма. Сећам се да је један стручњак пре првенства казао да то није онај стари Манџукић. Слажем се с њим. Ово је неки још бољи Манџукић. Немам појма одакле ми снаге, дајем све од себе за екипу", казао је нападач Јувентуса.

Искусни нападач из Славонског Брода је такође послао у свој родни град око 25 хиљада куна (3.000 евра) како би пивом почастио све окупљене навијаче који су гледали четвртфинале, преносе хрватски медији. Он верује да ће бити још повода за славље...

"Када смо већ дошли до овде нормално је да желимо отићи до краја. Верујте да ћемо дати и задњу кап зноја", закључио је Манџукић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар