Mandžukić častio pivom i "prozvao" kritičare!

"Sećam se da je jedan stručnjak pre prvenstva kazao da to nije onaj stari Mandžukić. . . ", prisetio se napadač Hrvatske posle plasmana u polufinale.

Fudbal 08.07.2018 | 20:45
Mandžukić častio pivom i "prozvao" kritičare!
Hrvatska slavi prolazak u polufinale Svetskog prvenstva.

"Vatrenima" se otvorio žreb na ovogodišnjem Mundijalu i oni su to maksimalno iskoristili i sasvim zasluženo došli do faze takmičenja u kojoj se već ozbiljno sanja o peharu namenjenom šampionu, drugi put u poslednjih 20 godina.

Dva puta su Hrvati prolazili na jedanaesterce - posle Danske, pali su i Rusi, posle veoma uzbudljive penal serije...

"Bilo je teško i znali smo da će biti teško. Ali što nas briga, u polufinalu smo. Zaslužili smo svojim odnosom na terenu, zalaganjem i igrom", kazao je Mario Mandžukić posle meča za Hrvatske medije napomenuvši da ga "stomak kida" zbog nervoze.

I ovoga puta Mandžukić je bio jedan od najratobornijih fudbalera Hrvatske i zahvaljujući njegovom prodoru - "vatreni" su i izjednačili rezultat.

Novinari su ga pitali odakle mu snage da trči 120 minuta, odgovara...

"Nemam pojma. Sećam se da je jedan stručnjak pre prvenstva kazao da to nije onaj stari Mandžukić. Slažem se s njim. Ovo je neki još bolji Mandžukić. Nemam pojma odakle mi snage, dajem sve od sebe za ekipu", kazao je napadač Juventusa.

Iskusni napadač iz Slavonskog Broda je takođe poslao u svoj rodni grad oko 25 hiljada kuna (3.000 evra) kako bi pivom počastio sve okupljene navijače koji su gledali četvrtfinale, prenose hrvatski mediji. On veruje da će biti još povoda za slavlje...

"Kada smo već došli do ovde normalno je da želimo otići do kraja. Verujte da ćemo dati i zadnju kap znoja", zaključio je Mandžukić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar