Додик: Срби имају двије државе

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Братунцу да ће се заложити да парламент Српске поништи и одбаци срамни извјештај Владе Републике Српске о Сребреници, који су написали тадашњи високи представник Британац Педи Ешдаун и његова служба, а кориштен је у Хагу да би се пресуђивало Србима.

Република Српска 07.07.2018 | 14:39
Додик: Срби имају двије државе
Додик је рекао да ће позвати све представнике политичких партија да то заједно учине, јер је тај извјештај подметнут.

"Извјештај је написан мимо Срба, донесен из ОХР-а, а представници Владе из тога времена натјерани су да то признају", рекао је Додик у Братунцу, гдје је присуствовао помену за више од 3.500 Срба страдалих у средњем Подрињу у протеклом рату.

Он је додао да ће, чим се врати у Бањалуку, покренути ту иницијативу, те је изразио увјерење да ће и предсједник СДС-а Вукота Говедарица то подржати.

"Мислим би то било часно. То смо морали и требало је да давно учинимо", рекао је Додик.

Он је поручио да Република Српска мора да поштује, прије свега, своје жртве, али и жртве других.

"Боли ме као човјека бол сваке мајке без обзира из ког народа долази, али моја и бол мог народа је мени највећа", нагласио је предсједник Српске.

Говорећи о страдању српских бораца и цивила - жена, дјеце и стараца у братуначком крају, Додик је констатовао да је изостала правда судова, те да у ово мјесто годинама долази са истим осјећајем горчине и жалом што за српске жртве нема правде.

"Поново смо наивно вјеровали да ће инсталисани суд у Сарајеву казнити Насера Орића за оно што је урадио овдје и поново се изненађујемо што се то није десило", рекао је Додик.

Он је нагласио да боли чињеница да је тај исти суд са пет година казнио тројицу одраслих, бахатих који су силовали десетогодишњу српску дјевочицу у ратном Сарајеву.

"Ови, који су погинули овдје, нису се борили за БиХ него за Републику Српску, вјеровали су у то, а не у то да ће се за њихове животе правда дијелити у Сарајеву", додао је Додик.

Према његовим ријечима, дејтонска БиХ је смишљена да би у њој нестали Срби, који зато морају да остану око Републике Српске, те да је за опстанак српског народа потребно да Срби имају своје државе.

"Срби имају двије државе, један народ са двије државе - једна је велика Србија и једна је велика Република Српска", рекао је Додик.

Предсједник Додик је нагласио како је за независну и самосталну Републику Српску, јер тамо гдје српски народ нема државу буде му угрожена слобода.

Он је напоменуо како не вјерује у БиХ, али да поштује Дејтонски споразум, те је изразио сумњу да би БиХ функционисала без странаца.

Додик је захвалио амбасадору Русије Петру Иванцову што годинама долази на одавање почасти српским жртвама, јер то представља поруку те велике земље у искрено пријатељство, а не оно што смишљају о малигним намјерама Руске Федерације да овдје нешто чини.

Он је упитао зашто нема британског, њемачког или америчког амбасадора на одавању почасти српским жртвама, те је додао како ће за неколико дана бити присутни у Сребреници. "Није спорно да буду тамо, али зашто их нема када је наша бол у питању", нагласио је Додик.

Предсједник Републике Српске назвао је страдалничком историју српског народа.

"Историја у којој је за нас Србе у цјелини стратешики намијењено да будемо расути, подијељени, па су нам смислили причу како постоје хрватски, босански, косовски, црногорски, па замислите и србијанскски Срби. Само да би подијелили јединствено национално ткиво српског народа, наше вриједности, идентитет, вјеру, писмо, језик", додао је Додик.

Према његовим ријечима, Србима у БиХ су смислили да су босански Срби.

"Замислите цинизма - ниједан страдали Србин овдје није страдао зато што је босански Србин него што је Србин. Да је био босански Србин, да је остао на другој страни, можда не би страдао", рекао је предсједник Српске.

Он је истакао да је у Братунац дошао као предсједник и политичар. "Моја политика није политика мржње, него политика одбране српског народа и поносим се што припадам овом народу", нагласио је Додик и поновио да је опстанак Републике Српске гарант опстанка српског народа на овим просторима.

Додик је додао да неће рећи ниједну ријеч да угрози бол било кога, али да "Мајке Сребренице" нису удружење које оплакују бол своје дјеце, већ политичка, продужена рука режима у Сарајеву.

"Мислим да злоупотребљавају бол. Немојте то радити, покушајте да заједно са нама изградимо друштво у којем ћемо живјети једни поред других, ви у својој, ми у својој држави", поручио је Додик.

Предсједник Српске је указао на важност опстанка српског народа у Подрињу, уз границу Србије, констатујући да су пријератне власти занемаривали развој тог дијела.

"Тек сад са Владом Србије и предсједником /Александром/ Вучићем можемо да градимо мост у Братунцу, који се овдје чека не из обијести, већ је функционална потреба за једниство овог народа", рекао је Додик и додао да се радује његовом скором пуштању у саобраћај. 

(Срна)

Коментари / 149

Оставите коментар
Name

x

07.07.2018 12:43

Доста више србовања. Има нас далеко већих срба генетски од тебе и ћутимо. Ми смо ентитет и нисмо држава. Лопове и варалицо. Баљезгаш шта стигнеш. Вријеђаш и понижаваш овај народ и ником ништа. Санкције ће стићи. Кажњаваш људе за вербални деликт, а све око себе вријеђате и понижавате. Има ли Давида у твојим сновима? И ту си дубоко инволвиран. Угушиће те муљ из Давидових уста. Правда за давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре x

07.07.2018 12:59

Браво

Name

Никола

07.07.2018 13:17

Злодиг готов си, висе заборави баљезгање , лазес док зинес.

Name

ГИГА МОРАВАЦ

07.07.2018 13:20

Има Додик висе дрзава и пасоса, а ми обицни народ један само. Јебо си ти нама србима све да се нецемо никад опоравити

Name

Роки

07.07.2018 13:30

Баш тако а Србија све јача а ти укопа скроз овај народ у ентитету. Режим не можеш склонити, режим се руши.

Name

Правда

07.07.2018 13:38

Браво за X. Коментар нормалне особе

Name

Ре X

07.07.2018 13:40

Ти си гарант са Бјелава.Србин.Кад ти толико смета наводно србовање.Ста је србовање.Реци да се Срби могу слободно убијати у БиХ и Хрватској.Па тацно је то.Ста је проблем.

Name

Ре ре x

07.07.2018 13:50

Заборавио си и Србску сјети се Давида...

Name

РЕ Ре X

07.07.2018 13:52

Немој да браниш човјека који је шверцовао цигаре док су Срби гинули,СНСД боте .За њих је Милорад лијо крокодилске сузе .

Name

Босан@ц Србин

07.07.2018 14:09

Риба смрди од главе, а овај ДУДУК је највећи смрад на Балкану. Не радујем се ницијем злу али његово понашање и реторика биће награђени сценаријем познатим под именом ЦАУСЕСКУ НИЦОЛАИ И ЕЛЕНА. САЊАY ЛИ ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА САТОРСКИ УМЕТНИЦЕ. С ЊЕГОВИ ЛИЦЕМ ПРЕД ОЧИМА....

Name

макy

07.07.2018 14:21

Браво Милораде..Фактицко стање,ово је Дрзава Република Српска а бице озваницена ускоро..

Name

Ре.

07.07.2018 14:32

Свака ти цаст сто си рудоњи дао право име ЗЛОДИК јер то заиста и јесте.Он највисе зла доноси управо српском народу због свог зла према другима.Предлазем да од данас његово име је ЗЛОДИК.

Name

Бајо

07.07.2018 14:47

Да председнице , једну тамо далеко И једну близе позади низе!

Name

ремакy

07.07.2018 14:51

Није болест све што боли мит, лаж, патолошко увјерење у митолошке лажи су највећа болест

Name

Ууу

07.07.2018 14:55

Браво X на твом коментару управо тако,ПРАВДА ЗА ДАВИДА,ПРАВДА,ПРАВДА.

Name

Д

07.07.2018 15:09

Коће други него србин на србина ,шта се то дешава са србима ,сваки говор Додиков критикују више срби него бошњаци а ,Бакиров говор мржње не критикује скоро ниједан србин а бошњак да и не говорим ,јел то могуће ,ко је тај србски народ проклео да се тако понашају сами против себе,Велико је чудо да нису за време рата и заратовали између себе ,Шта да кажем друго нека јим само бог буде на помоћи

Name

ОДЕ МОЈ ЗА ДОООБОЈЈЈ

07.07.2018 15:10

УЗАЛУД КРЕЧИШ БАЈА, та прича више "не пије воде", ТХЕ ЕНД Бајсон, колико су до сада судови у РС процесуирали предмета за ратне злочине у Подрињу, ја ћу ти рећи Баја НИ ЈЕДАН предмет. РС по дејтонском мировном споразуму није држава, ти си пун парадокса, у једној реченици сам себе демантујеш, РС је држава али већ у следећем бунцању си за поштивање дејтонског мировног споразума :Д Изгинули борци нису жртве, јесу жртве, зато што их је неко послао у смрт да би ти и твоји пајдаши довели РС на руб амбиса. Борци су изгинули да би дезертери и мафија владали, разбацивали се милионима...узалуд су изгинули, то сви знају...ТИК ТАК, ТИК ТАК, ТИК ТАК...

Name

Мрмак

07.07.2018 15:18

Оцекујемо вецерас да Додик одрзи говор на тргу у БЛ!

Name

Ок

07.07.2018 15:43

Овај би и мајку своју продао само да остане на власти.

Name

бане

07.07.2018 15:50

Ја би присто да зивим у тунгузији само да имам нормалан зивот,посао,плату,сигурност за децу, а нек у њој влада ко годхоце.овде је проблем криминална власт ,болестан преседник,неписмена полиција ,похлепни тајкуни

Name

буљООки јец

07.07.2018 16:19

Баја, ти мислиш да је народ и даље ћорав код очију, не да није држава, није ни ентитет с ентитетом, РС је тренутно криминално мафијашко легло, прочитан си ко буквар, готов си човјече сваћаш, све институције Републике Српске си претворио у квази институције, ништа нишчим, буквално све тоне а ти 'ми смо држава' аахахахаххахааа ама *ебала те твоја пропала држава, доста те је и на слики гледат, сјаши народу са грбаче више

Name

Ћићо

07.07.2018 16:24

Он прича о бризи о србима. Ја ово више не могу сварити. Највеће зло за србе направио је баш он. Образа нема а људскости није ни имао. Спаси нас Боже од овог зла.

Name

Ре ре X 2

07.07.2018 16:35

Не браним ја цовјека.Него ријеци.Не разумијес ти то.Балкан.Јебига.А Мицка.Не пада ми напамет никога да браним.А то да се Срби могу у БиХ убијати неказњено е то бас браним.Теби дајем право да имас друго мисљење.Имај.Слободно.

Name

Боиле

07.07.2018 17:10

НАЗАЛОСТ НЕМАЈУ НИ ЈЕДНУ ПРТАВУ ДРЗАВУ; САМО ЗАМАЈАВТЕ ОВАЈ ЈАДНИ НАРОД БАНДО ПЛАЦЕНИКА; ЈЕБАЦЕМО ВАМ ЗНАЊЕ:::

Name

ЗА X

07.07.2018 18:16

Бог си,"правда за Давида".Фоццак из Фоцце.

Name

Бос

07.07.2018 19:31

Браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Миле

08.07.2018 06:19

Не се*и више, доста нам је више и тебе и твојих шупљих прица. Хоћемо хјлеба господару! Хљеба и правде за све! Али као прво, хоћемо да се ти макнеш, не можемо те више гледати, смучио си се Српском народу!

Name

@ре ре x2

08.07.2018 08:24

Браниш Бају или ниси свјестан шта пишеш!!! Видиш ја браним да се било ко у БиХ убија, а ти браниш да се некажњено убијају Срби!? Јеси ли свјестан шта си написао? Бају браниш јер је имао довољно времена и руку у скупштини да ово давно ријеши, а није, већ сада пред изборе он се бори за Српску!? Браниш Бају јер си националиста за разлику од њега који глуми....Ти себи узимаш за право да кажеш ко је Србин, а ко није? Од '90. када сте ти и такви изашли из шума и дочепали се асфалта, нама и јесте овако како је.

Name

Лауш

08.07.2018 09:38

И, наравно, трећа српска држава, Црна Гора. Миле, уз тебе смо! Нека схвате да ја Сребреница, нажалост, одговор на Братунац и околна српска села.

Name

Ре Лаус

08.07.2018 12:39

А Јапан? Јапан си заборавио!

Name

Бл

09.07.2018 08:30

Е бас си србин у пм. Као давид тебе сикира,да бас је теби стало до давида.

Name

Гг

07.07.2018 12:44

Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

07.07.2018 13:07

Доста висе и тебе, сад ти србујес а кад се стварала РС, побјегао и сав рат свецовао, и сад насао да баљезгаас. Бруко људска готово је, само цес морати одговарати за опљацкан овај народ.

Name

Скептик

07.07.2018 14:13

РУДОЊО, шта нас брига за тим данас. Данас имамо друге теме на дневном реду. Али, ти си у Братунцу? Блузу границе? Да ако се закуха брзо шмугнеш преко гране? Управу си, држи моторе хеликоптера упаљене✊

Name

Е,мој Баја

08.07.2018 15:56

Сад ниси висе баја,сад си Бурдусев Бајс...

Name

Цорлеоне

07.07.2018 12:45

Срби из БИХ немају ниједну државу. Лажу нас сви само да би остварили своје личне интересе. РС на челу са оваквим предсједником и владом би се више могла сматрати наркокартел организацијом него ли државом, док Србију боли уво за све нас. Нас Србе из РС уопште у Србији и не сматрају Србима већ Босанцима. А ми сами себе лажемо . Која хистерија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђојо

07.07.2018 13:06

Цорлеоне пуко си ко диња ! Него народе у возила и правац Бања Лука да на Давидов трг стигнемо до 19,00 ! Добој креце !

Name

Није тако

07.07.2018 13:10

Цорлеоне,Није истина да Срби у БиХ немају ниједну дрзаву .Истина је да ниједан народ у БиХ нејма дрзаву вец торове и то није до власти вец до народа (у мнозини ).

Name

Тако царе

07.07.2018 13:15

То је истина. Додо говори САМО ОНО сто ви православци мислите.

Name

Ре Цорлеоне

07.07.2018 13:32

Тако је. Само нас лазу. Некако пуно простора ту око нас, а народ бјези на запад. У Србији смо или Босанци или Цигани. Боље нас прихвата запад. Али ето опет Дудук о србовању!

Name

Ре

07.07.2018 13:42

Свака тацна 100%.. ал дзаба опет се назор покусава бити као србин из србије..

Name

Гот

07.07.2018 13:45

Тако је то је мафија која пере дрзавни новац који је народ заслузио

Name

Бањалука

07.07.2018 12:47

Ма.је...те извјестај..било па просло....Вец ко уби Давида...то је тема свих тема ..то је питање највеце од постанка Р.С... Правда за Давида....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

07.07.2018 13:41

Тако је Бањалука. Кога боли она ствар, о цему психопата баљезга. Ста је са Давидовим убицама?

Name

Ре Бл

07.07.2018 14:07

Ма ја,хај ви по свом предизборном,другог програма ови васи и немају из опозиције,до давида. Мрс на посао битанге једне

Name

ХАНСWАС

07.07.2018 12:47

КАД БОЛЕСТ ЗАВЛАДА ТЕСКО ЈЕ СВЕ. ВИ СТЕ ВИСЕ БОЛЕСНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човјек

07.07.2018 12:50

Овај би завадио два ока у глави само да остане на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нкол

07.07.2018 12:52

Правда за Давида .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин СДС

07.07.2018 12:55

Е са овим се слазем и подрзаце те Вукота , сви Срби и јесу за РС....Око вањских смо јединствени ствари , али унутрасње од октобра ако бог да нецес се питати ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2018 13:46

Ма нисте ви јединствени јер волите РС вец због интереса, мани те прице

Name

МИЛЕ РОНХИЛ

07.07.2018 12:58

ОВАКВА ДРЗАВА НЕ ТРЕБА НИ ЈЕДНОМ НОРМАЛНОМ ПОСТЕНОМ ЦОВЈЕКУ. ОВО ЈЕ ЛЕГЛО КРИМИНАЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мало ли је

07.07.2018 13:06

....да у те двије државе није Насер Орић главни лик?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омладинац

07.07.2018 13:13

Ауу имамо двије дрзаве! Србија "напредна" земља једва "цека" да ми додјемо. Ми омладина не моземо висе да слусамо и гледамо васе србовање, зато одлазимо. Ти залис зртве? Ау мозда су у питању твоје милијарде покрадене, бас са таквом политиком, ми Срби овдје, ми Срби тамо. Ти нас тјерас и Српска остаје полако празна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

07.07.2018 13:15

Молим Изврсну власт ентитета са се не мијеса у власт на нивоу БиХ , а нароцито коментарисе судску власт БиХ. Зар не реце неки дан да се науци подјела власти на изврсну, законодавну и судску хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Сарајево

07.07.2018 13:15

Ја сам радио у Србијанској фирми која је имала представниство у БиХ и кад се заратовало отисао сам у Србију и јавио се у матичну фирму али ме нису ни погледали. Толико о тој фамозној љубави, само лични интереси све остало је лаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Пале Ре Драган

07.07.2018 14:06

Тако је Драгане, зову нас босанцима белим циганима, ја сам србин ал србија је за мене иностранство, ово је моја земља БИХ , а ми срби треба да се избирими за своје ибда се сви народи мало боље постују, свица нам неце бити равна.

Name

Нада

07.07.2018 13:16

Ето он се бас сад сјетио и цим се врати у Б луку креце у акцију. А гдје је досад био?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нада

07.07.2018 13:43

Па мора опет да србује, тако да се слуцај Давид мало "заборави".

Name

Краисник

07.07.2018 16:06

Браво Драгане ово је дрзава нас свију треба побједити оне који друкције мисле поздрав свим постеним србима.

Name

Правда за Давида

07.07.2018 13:21

Тако је Миле, Република Српска је држава за коју су многи Срби дали своје животе и здравље. Не треба да заборавимо своју историју и "црне мараме" које оплакују гробове својих синова ,као ни да дозволимо да нас неко назива геноцидним народом. Само ме занима да ли ће исти овај изасланик Младена Иванића који је био данас на обиљежавању бити и у Поточарима, а можда оде и господин Иванић у Поточаре када данас није могао доћи у Братунац вјероватно због" раније преузетих обавеза".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој-правда за Давида

07.07.2018 14:08

Срамотно је да користите уз вас текст ПРВДУ ЗА ДАВИДА а да у истом тексту подржавате главног играча у прикривању злочина.Срам да вас буде да уопште спомињете пок.Давида у било каквом контексту.

Name

Митар

07.07.2018 14:55

Покушава Додиков полтрон да искористи невино убијеног Давида у сврху брањења диктатора Милорада Дудука. Из авиона се види да његове ципеле вире из дупета Милорада Дудука.

Name

борац

07.07.2018 13:24

Ако су натјерани како мислис то да врати мозда са Лукацом и компанијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена николиц

07.07.2018 13:25

Како је кремуло неце имати ни једну.правда за давида и све нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

07.07.2018 13:28

Ја сам србин али немам ниједне ти имас јер си пун народног богатства твоја дрзава је и Свица и Кипар и Русија и јос којекаква острва и ту глупу прицу остави за себе и глупаке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

07.07.2018 13:30

Зар није Насер Драганов друг, заједно лове по Фруској гори!?!? Ал није то ни вазно, већ ви нама истину реците,ко је убио Давида????? Багро лоповска, убилацка, криминална!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За АНУ

07.07.2018 16:53

Ваљам се од смјеха од овако идиотских коментара

Name

куку нама са нама

07.07.2018 13:31

АЈ НЕ СЕРИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОСТА ВИСЕ

07.07.2018 13:32

ДОСТА ВИСЕ СРБОВАЊА ЦОВЈЕЦЕ. СТО НИСИ СРБОВАО ОД 92 ДО 95, НЕГО СВЕРЦОВАО. ЗНАМО МИ ДА ТЕБИ И ТВОЈИМА ОДГОВАРА ОВО ЛЕГЛО КРИМИНАЛА КОЈЕ СИБТИ СТВОРИО. ТЕБИ ЦЕ ЛИЦНО СРБИ СУДИТИ!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕ МЛАТИ ПРАЗНУ СЛАМУ ВИСЕ

07.07.2018 13:33

ПРЕКИНИ СА СРБОВАЊЕМ ЛОПОВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Софер

07.07.2018 13:39

И да голом гузицом сједиш на врелом шпорету, нико ти ни то неби повјеровао! Рудоња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОДРИЦА

07.07.2018 13:41

Да,да имају срби две дрзаве а бјезе из њих толико им добро.О цовјеце престани висе лупати ниси ни свестан колико је народу теско,а у ствари теби је битно да је теби добро,боли тебе уво за народ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

07.07.2018 13:43

Гдје си био до сада, то се десило прије 20 година док си сверцао цигаре а ми гинули. Боли тебе, вазно је да теби твојима добро. Ниси беинуо о нама док смо били ј рововима против муслимана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Миле

07.07.2018 13:56

Па он слузио муслиманске борце са цигаретама, ех све за паре. И ово данас сто ради, ради за свој интерес и да остане на власти. Опет за паре.

Name

Глобал зитизен

07.07.2018 13:44

Пукао је он давно. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заре

07.07.2018 13:44

Ја имам једну државу (вјерујем и велика већина грађана РС) а ви ,,господине предсједниче" ако имате двије идите из ове наше. пс. поведите са собом и своје пајдаше и кад пређете ,,патриотски мост"(Павловића мост) минирај те га.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Заре

07.07.2018 14:18

Слажем се! Нека хвала, али Србији далеко лијепа кућа. Они би нас првом приликом продали као што су Крајина и као што се спремају да продају Косово!

Name

РАЈНА

07.07.2018 14:19

Тако је Заре и ја имам једну државу, ја сам босански Србин, моја држава је од памтивјека држава БИХ , моји родитељи и родбина су рођени у Босанској Крупи. Преко Дрине је Србија гдје живе Србијанци , ал то није моја држава . Својом причом предсједниче анулираш постојање Срба у БИХ као контиутутивног народа што је потврђено Уставом и РС и БИХ.Никад нећу стати из твоје идеологије и никад нећу мијењати БИХ за избјегличку колону и избјегличке кампове у Србији. Немој народу Српском укидати његову државу БИХ , на коју има право и које је и грунтовни власник. Хоћу да живим у БИХ, а да ми Србија буде сусед.

Name

Ре

07.07.2018 14:50

Додо хоце да казе:" Ви овце мозете у пасу и у Србију, па када додјете сити, ја цу да вас зртвујем." Ја сам дјете сто воли своју мајку, а мацеху не зелим.

Name

Потписујем

07.07.2018 15:03

Рајна,ја као Босњак потписујем сваку твоју ријец

Name

ре Рајна

07.07.2018 16:34

Ту је то негдје, Додикова прича је прочитана, давно прочитана, он је на задњим изборима на једвите јаде успоставио власт, у скупштини је купио неколико папака,,,,данас, послије 4 године он је у далеко горој позицији, он измишља и манипулише али то му више неће проћи. Доста је било, нико нити оспорава нити напада РС, сви знамо да је Додиков Савез НезаСитих више јадио РС од било кога, данас је РС празна љуштура без садржаја, неспособна за било шта, дејтонска БиХ је сасвим комотна за све нас, одвајање РС-а је прича за малу дјецу, то је идиотска замисао. БиХ је и наша држава, зашто би се ја тога одрекао, шта имам од тога, бољи живот? сигурно не, године нам поједоше скакавци слушајући овог бундоглава. РС је дејтонска категорија и нико је не угрожава до овај са слике, интересна групација незаситих криминалаца.

Name

Освит

07.07.2018 13:50

Господо политицари постоји ли за вас ријец будуцност .Знате ли ви уопсте ста знаце ријеци програми , развој ,инвестиције , запосљавање и да су то категорије које данас дефинису појам угрозености а не оно сто се десило прије неколико десетљеца а циме треба да се баве судови и историја .Ма угрозени смо од васе пљацке, отимања , дјељења правде по законима коза ностре а не правне дрзаве .Сјасите висе доста вас је било јер заиста призивате револуцију у овој земљи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Освит

07.07.2018 14:05

Они су своју будуцност осигурали и зато њих није брига за нас.Само јос да некако уцврсте те милијарде сто су опљацкали, ех то је њихов циљ. А ни ријец програм не разумију, јер то њима није неопходно. Док је оваца бит це и вуне.

Name

милос

07.07.2018 13:51

ИМАЈУ ДВЕ ДРЗАВЕ,РЕП,СРПСКА И СРБИЈА,САМО сто си ти безао,ДОК СЕ РЕП,СРПСКА СТВАРАЛА БИО СИ СВЕРЦЕР,ФУј,а када је СРБИЈУ НАТО ТУКАО ТИ СИ БИО СА ЊИМА,ИЗДАЈНИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попара

07.07.2018 13:53

Имаце ускоро три дрзаве....треца це бити по избору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

07.07.2018 15:01

Њемацка це за 10 година имати висе Срба него Додикова РС све баја покраде одосе људи

Name

Софер

07.07.2018 13:55

А што се тиче понуде СДС-у, ни случајно са рудоњом. Опет нека шибицарска превара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

07.07.2018 14:17

Знаш ли ти Милораде шта о привреди?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозамбик Јони

07.07.2018 15:16

Не зна, али зато добро пјава по народним весељима.

Name

за Студент

07.07.2018 16:37

Браво, ТО ЈЕ ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА,,,економија је тотално девастирана а без економије нема ништа, он је човјек са дијагнозом, ја не знам требало би мијењати изборни закон да личности са психијатријским поремећајима немогу бити бирани на високе функције.

Name

Ацо

07.07.2018 14:18

Ста само двије? А Русија? Зар нецемо код Путина умјесто цевапа имамо кавијар, умјесто турске каве имамо цај. Хајд Ронхило не бељезгај висе!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карл

07.07.2018 14:47

Срби имају двије дрзаве, али цуди ме како то да свијет не зна за ову другу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па....

07.07.2018 14:55

Несрецо једна продао си Јасеновацку гадју својим Хрватима преко Америке и ти би опет неке муцке радио у вези зртава , али на твоју велику залост нико ти висе ниста не вјерује и ово ти је јефтин трик за изборе и теско да це ти проци !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истински патриота

07.07.2018 14:59

Гдје ти је Српска Цаст билбија који се сликао заједно са злоцинцем који је поцинио стравицне злоцине управо на том подруцју гдје ти дрзис говор и бусас се о српству...теско нама стобом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

07.07.2018 15:07

И у Србији су те провалили који си смрдоња. Ако Савез побједи открити ће се још 10 пута више лоповлука које сте радили а крију режимске институције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За рајну

07.07.2018 15:08

Немас мозга

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

07.07.2018 15:13

Битанго, па ти си рекао да смо ми Срби починили геноцид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран Мд

07.07.2018 15:14

Хајде нека Србин из БиХ оде у Србију , ако нема новца да видим како ће се провести. Доста те приче. Чуј Срби имају двије дрзаве.Има он, куцерину у Србији коју ни 50 срба за сав животни радни вијек немогу зарадити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

07.07.2018 15:15

Хоцел висе тај Октобар да не слусамо бајке..

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРС

07.07.2018 15:15

ТИ СИ СВОЈЕ ПРОСРБОВАО, НЕ ЛУПАЈ ГЛУПОСТИ. ИДИ ВИСЕ ДА НЕ ГЛЕДАМО ТУ ОДВРАТНУ ЊУСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

07.07.2018 15:21

Миле, ,Миле, стварно си луд. Какве две државе. Имаш ти, јер си и тамо и амо, а више тамо. Ми имамо БиХ и РС-у у њој. Не сери више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СвеСкупа

07.07.2018 15:23

Ово је данас цудан дан. Додик и Говедарица близу србијанске границе, а на другој страни у БЛ скуп правда за Давида. Ах ја Додик има двије дрзаве па ако загусти само це да продузи на другу страну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д0-дицк

07.07.2018 16:06

А колико сте имали дрзава на поцетку 1990тх??? Полако куд си навалио видис ста запад ста зели да нецртам овдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Зворник

07.07.2018 16:19

Једи оно сто се не је' коњино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм!

07.07.2018 16:19

Предизборне бомбе! Компромитује зртве и о ве и Јасрновацке! О овома не зна ниста нити је био у функцији даих брани јт је био профитет,а за Јасеновацке ,продао је истину о нима,према томе млати,лупета!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда и Истина

07.07.2018 16:26

Немој ти нама да сирис лази и обецавас куле и градове.Цијели свијет зна да смо ми Срби направили геноцид ама бас цијели свијет само ти казес да смо ми зртве.Ми смо убијали невине зртве и комсије захваљујуци вама криминалцима који су нас затровали лазима.Јеси ли се запитао који је хрват или босњак убио грајанина Србије, унистио Београд и протјерао пола милиона срба из Србије.Није и злоцини у Зворнику , Висеграду и цијелом Подрињу смо направили ми срби а не енглез,рус,турцин или нетко други.Покусавате цијели циклус рата да слазете и историју написете како вама пасе.Њемци уце своју дјецу истини јер само кроз истину има и правде.Зато зиве у демократском а не националистицком тј.фасистицком друству.Они не говоре да су их зидови побили, да су их њемци цували итд итд.Ти си болеснији од свих оних који сједе у Хаагу.Само једно нам мора бити јасно за сва времена а то је да је наса дрзава БиХ јер и ти сам посједујес пасос и дрзављанство.Косово је дрзава јер тамо са 4 % срба немамо ста да тразимо.И умјесто да градите фирме и обезбједјујете народ ви само убијате и профитирате .Зато требало би на референдум о укидању свих институција и вратити систем који је био прије 90-тих.Само тако це нам бити сутра боље.Једна власт ,један парламент и један предсједник.Све остало је циркус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.07.2018 16:52

Правда и истина из срца написана.

Name

ре

07.07.2018 22:25

Правда и истина једног србомрсца

Name

Дарио

07.07.2018 16:30

Срби имају висе дрзава али је Милокрад од ове направио мафијаску прцију коју пљацка и униставаа овај народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мостар

07.07.2018 16:33

И бјезе из обадвије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тооооо Баја

07.07.2018 16:44

Хахахахахаха! Ма не само да сте држава, ви сте успјешна и проспаритетна држава! Јебо Монтy Пyтхон, ти си цар, јеси свега ми! За тебе гласам у октобру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фосна од по цола

07.07.2018 17:15

Ево баје у државном кабинету, изгледа муњено хттпс://имгур.цом/а/9xиЛол9

Name

Искрено

07.07.2018 17:09

Додик нај цасни и нај искренији политицар а сам тим такав и цовјек. Сто на уму то на друму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драга

07.07.2018 17:26

После кисе кабаница нетреба.Таврљас Додо у супљо,народ те процито.Тапкас у мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопурда

07.07.2018 17:44

Ти се ниси ни за једну борио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дебакл

07.07.2018 18:18

Прво ста си ти корисно урадио за србе у бих,уназадио си их бар 50 година,и ова зељезницка линија сарајево-бањалука-бихац са новим талго возом је иницирана из зељезнице федерације па небили бар мало спасило зељезницу рс-а ,,,а ако ниси босански србин оди молим те у србију цим проговорис пар ријеци сконтаце да ниси србијанац...уосталом кога брига како се изјасњавас,,немозес правити дрзаву у дрзави...Кад сандзак постује србију као своју дрзаву ,у цему је онда разлика...мани се демагогије политицару пропали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

07.07.2018 19:14

Искрено ниси нормалан

Name

ре дебакл

07.07.2018 20:04

Неможе он правити ништа, за 12 година владавине шта је он и његова секта доброг урадио? једно велико НИШТА, све је опљачкано, он некаква држава, па то је смијешно, иди крени од Добоја кроз Тешањ па види економије, народ ради, не млати празну сламу

Name

ре серб

07.07.2018 21:49

Ја јесам али за тебе имбецилу нисам сигуран.Такви као ти јос увијек нису свјесни гдје и у којем времену зиве..бице то једно болно тријезњење једног дана

Name

Нова подвала

07.07.2018 19:16

Он можда има и више од две државе а јадни народ нажалост нема ни једну. Ово је још једна подвала народу попут чудних референдума које није смио провести. Зато народе отвори очи и уши а нарочито укључи мозак и не дозволите да нас и даље варају итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

07.07.2018 19:22

Јебо дрзаву ако нас криминалци бране Који су кад се дрзава правила сверцали. Док је народ дрзаву стварао они су стварали капитал и позиције .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

07.07.2018 19:29

Да неби ти твоји срби остали без и једне Дрзаве, ста цес онда прицати том наивном народу.,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аха

07.07.2018 19:35

Само ти немаш злодиче ни једну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Што ти се више ближи крај

07.07.2018 19:38

Ти све више СРБЕНДАШ. Знаш шта ја сам Србин са ЕУ пасошем мени је држава тамо гдје су ми дјеца сигурна, сита и весела. Због таквих попут тебе гади ми се свако ко србенда. Поништи се више, демоде си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

07.07.2018 19:41

И једног бисера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

07.07.2018 20:38

Прекосутра ће изјавити да је он основао и спасио обе државе!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИКС43

07.07.2018 21:17

Ми срби губимо све битке јер су нам водје овакви као овај, а кад загусти и он це побјеци. Зар је требало због оваквих да хиљаде људи погине постану инвалиди а да нам дјеца бјезе са огњиста

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

07.07.2018 21:41

ЈА ОВО НЕ РАЗУМИЈЕМ ЈА САМ СРБКИЊА И ИМАМ САМО ЈЕДНУ ДРЖАВУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрзава кредита

07.07.2018 21:43

Хахаха велика дрзава РС... да, да, о томе мозе Додик само сањати. Наравно да је велика али само у дизањем кредита и велика је у дугу. Сад це он о референдуму, близу се избори, треба Додо сад подици свој рејтинг инаце је пропао. Тик так, тик так

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коколо

07.07.2018 22:29

Хоце ли бити Срба и за једну

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

08.07.2018 06:20

Срби имају двије државе. Бошњаци имају двије државе. Ни једни немају шта јест. - Бошњаци и Срби имају једну државу. Сви имају јест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

08.07.2018 07:36

Захваљујуци таквима,а ни онај Вуциц није ниста бољи док са таквим има било какве везе,немамо ни једну ! Сви који имају иста у глави одлазе без икакве зеље да се овде врате.Довели сте овај народ да Њемацку гледа као наду за своју дјецу,стокооо !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

118д

08.07.2018 09:58

Државе на кредит, то може свако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Можда

08.07.2018 10:03

Ти имаш можда и три четири,зависи гдје си паре устеко.Ја само једну у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

08.07.2018 11:52

Боље би било да имамо само једну државу,али праву,а оваквим изјавама имамо само штету у односу на овај остали "луди свет".Имамо данас доста шарлатана који изјављују да је цео свет настао од Срба,па онда како имамо два писма и три језика.Ја пак сматрам да би боље било да чувамо оно што је стварно наше ,а да другима препустимо да сами воде своју бригу,а ми да се опаметимо после свега шта нам се намеће од других.Имамо језик,писмо и територију,нисмо никоме ништа отели и зато само то морамо чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗденкоДресден

08.07.2018 14:12

Јос нисам цуо ентитетског предсједника да икад спомене масовно исељавање. Ни један једини пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А резултати рада?

09.07.2018 15:29

Разлог је овај: сто нас је у РС мање то је његова столица сигурнија. Папак по убједјењу.

Name

кула зв

08.07.2018 14:49

Популистичка изјава, ништа више. Сви врло добро знамо да је БиХ , саставаљена од два ентитета и три конститутивна народа, призната и подржана од цијелог свијета, од САД-А до Русије. Све док народи у БиХ буду насједали на оваке јефтине популистичке изјаве и на пропаганду сусједних земаља, који би да прошире своју територију на рачун БиХ, што се никад неће десити , јер је то прескупа авантура за све, а посебно за сусједе, БиХ и њена 3 конститутивна народа неће ићи напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за давида

08.07.2018 16:23

И три да имамо дјаба све кад немамо будуцност због лопова попут тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

08.07.2018 20:47

КАД СОТОНА ПОСТАНЕ ПАТРИОТА, А РОВ НИЈЕ ВИДО У РАТУ, ВЕЋ "ВРИЈЕДНО" ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ, ДОК СМО МИ ГУБИЛИ ЗДРАВЉЕ, КРВАРИЛИ, ГИНУЛИ И СВОЈЕ ДОМОВЕ БРАНИЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ти си ¨наш¨

09.07.2018 03:35

Дода - Легенда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

09.07.2018 06:15

Засто мрзите предсједника Додика ста није тацно од овога сто је предсједник рекао све је тацно и јос је заборавио да казе за срамну пресуду суда БИХ за злоцине у сарајевском логору силос за које су босњаци добили само 60 година затвора њих осморица знаци у просјеку 7,5 година сто је нецувено и скандалозно.Цисто понизавање српских зртава и њихових породица....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

09.07.2018 07:12

Ред је да и ви купите своје ствари и полако својим куцама или јос боље, идите у ЕУ, а ми цемо да остајемо и правимо своју земљу за себе и по својим мјерилима. Земљу достојну људског зивота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оглас

09.07.2018 08:34

Мијењам двије српске за једну грађанску, просјечну и пристојну државу, може и омања, у којој има посла и у којој просјечни србин и сваки други човјек може пристојно живјети од свог рада. У пакету иде и управљачка гарнитура, комплетна политичка и пословна 'елита'.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.07.2018 12:14

Моја два сина отисла у Њемачку, ето како имано дрзаву и како нам не добро. Ста це нам дрзава без дјеце и народа. Досло је вријеме да друкције размисљамо. Сељацине нам закувале рат, побили смо се измедјусе и сад јадан народ испаста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уцесник рата

09.07.2018 19:34

"Ови, који су погинули овдје, нису се борили за БиХ него за Републику Српску, вјеровали су у то, а не у то да ће се за њихове животе правда дијелити у Сарајеву", додао је Додик. Јесте Милораде, али да не би тако било требало је да побиједимо у рату, разумијес. А посто нисмо боље мало смањи дозивљај да не добијемо по гу*ици поново. Ти ниси био овде па не знас. Ја вец 25 година слусам ово српско пре*еравање без подлоге. Изгубио си рат је ли то контас? Једва остала Бања Лука ало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

09.07.2018 20:04

Имамо ми и дргих дрзава хвала богу да нисмо ту гдје ти лазес убијас са свпјим поданицима насу дјецуСа својим лазима и србовање и водењем вјецито ратова ти хоцес тиме да сацувас столицу, Нецујес народ који вапи ција је егзистенција доведена ба руб биједе да иду у народне кухиње да бу презивјели немају за лијекове, ТИ стидисе ста радис од овог народа, Зато драги народе долази октобар ову посаст сто све унисти удаљите није му мјесто ту. ПРАВДА ЗА ДАВИДА СТОП НАСИЉУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СУСКЕ

10.07.2018 12:23

ОНАЈ КО ИМА ПАРЕ ИМА 200 ДРЖАВА А ОНИ КОЈИ У ЏЕПУ НИ СОЛДЕ А БОС ГО И ГЛАДАН МЈЕСНА ЗАЈЕДНИЦА ЈЕ ВЕЛИКА КОРА ЉУБА НЕДОСТИЗНА АФЕРИМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мммм

11.07.2018 15:51

Мани се срества дај да радимо И зивимо стаце ти биједни срби.

ОДГОВОРИТЕ