Да ли је могуће? Паје се враћа у Вест Хем?!

Одбегли син жели поново у Премијер лигу.

Фудбал 08.07.2018 | 21:00
Да ли је могуће? Паје се враћа у Вест Хем?!
Енглески премијерлигаш Вест Хем изненада је опет у позицији да врати "одбеглог сина" Димитрија Пајеа у Лондон овога лета, објавио је британски Гардијан. И то тачно годину и по дана након изнуђене продаје крилног нападача Олимпику из Марсеља у којој су Чекићари испали смешни, а фудбалер некоректан.

Угледни острвски дневник пише данас да су агенти француског нападача понудили свог клијента Вест Хему с питањем да ли су заинтересовани поново за сарадњу и то у дану када Џек Вилшир треба да буде промовисан као ново појачање Чекићара. Ова понуда је изненадила лондонски клуб и његове челнике, с обзиром на околности под којима су продали Пајеа Олимпику у јануару 2017. године, али их и заинтригирала па су се бацили у разматрање предлога.

Дилема је, пише Гардијан, како би реаговали навијачи, као и цена за Пајеа јер би Марсељ сигурно тражио преко 25.000.000 фунти за овај трансфер. 

Ипак, није тајна да нови тренер Мануел Пелегрини жели и нове фудбалере топ класе у свом тиму и да су му поједини старији првотимци већ објаснили како би волели поново да сарађују са Пајеом, који је најбоље партије у каријери пружао сигурно у дресу Чекићара у Премијер лиги, када су под Славеном Билићем били седмопласирани на табели и играли Лигу Европе.

Такође, и 31-годишњи офанзивац Олимпика је протеклих дана био у сталном телефонском контакту са бившим саиграчима из Вест Хема па је и са те стране он "појурио" трансфер у Лондон. Ипак, уколико би и дошло до овог трансфера био би то сигурно један од најсензационалнијих послова овога лета. Вест Хем је свакако одлучан у намери да се појача, посебно у нападу где је остао без Аргентинца Мануела Ласинија, који мора да паузира пола године због повреде колена.

Иначе, Димитри Паје због повреде у финалу Лиге Европе није могао да путује на Светско првенство у Русију овог лета с Французима.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар