Da li je moguće? Paje se vraća u Vest Hem?!

Odbegli sin želi ponovo u Premijer ligu.

Fudbal 08.07.2018 | 21:00
Da li je moguće? Paje se vraća u Vest Hem?!
Engleski premijerligaš Vest Hem iznenada je opet u poziciji da vrati "odbeglog sina" Dimitrija Pajea u London ovoga leta, objavio je britanski Gardijan. I to tačno godinu i po dana nakon iznuđene prodaje krilnog napadača Olimpiku iz Marselja u kojoj su Čekićari ispali smešni, a fudbaler nekorektan.

Ugledni ostrvski dnevnik piše danas da su agenti francuskog napadača ponudili svog klijenta Vest Hemu s pitanjem da li su zainteresovani ponovo za saradnju i to u danu kada Džek Vilšir treba da bude promovisan kao novo pojačanje Čekićara. Ova ponuda je iznenadila londonski klub i njegove čelnike, s obzirom na okolnosti pod kojima su prodali Pajea Olimpiku u januaru 2017. godine, ali ih i zaintrigirala pa su se bacili u razmatranje predloga.

Dilema je, piše Gardijan, kako bi reagovali navijači, kao i cena za Pajea jer bi Marselj sigurno tražio preko 25.000.000 funti za ovaj transfer. 

Ipak, nije tajna da novi trener Manuel Pelegrini želi i nove fudbalere top klase u svom timu i da su mu pojedini stariji prvotimci već objasnili kako bi voleli ponovo da sarađuju sa Pajeom, koji je najbolje partije u karijeri pružao sigurno u dresu Čekićara u Premijer ligi, kada su pod Slavenom Bilićem bili sedmoplasirani na tabeli i igrali Ligu Evrope.

Takođe, i 31-godišnji ofanzivac Olimpika je proteklih dana bio u stalnom telefonskom kontaktu sa bivšim saigračima iz Vest Hema pa je i sa te strane on "pojurio" transfer u London. Ipak, ukoliko bi i došlo do ovog transfera bio bi to sigurno jedan od najsenzacionalnijih poslova ovoga leta. Vest Hem je svakako odlučan u nameri da se pojača, posebno u napadu gde je ostao bez Argentinca Manuela Lasinija, koji mora da pauzira pola godine zbog povrede kolena.

Inače, Dimitri Paje zbog povrede u finalu Lige Evrope nije mogao da putuje na Svetsko prvenstvo u Rusiju ovog leta s Francuzima.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar