Жали што је неке пјесме снимила

Поп пјевачица Северина каже да је зажалила што је снимила неке пјесме у досадашњој каријери.

Забава 04.07.2018 | 14:19
Жали што је неке пјесме снимила
Ипак, она срцем бира шта ће снимити и увијек слиједи свој осјећај који некад не нађе пут до публике.

То се десило са њеном дуетском пјесмом са реперком МЦ Сајси. Каже да је спот у режији Петра Пашића за ту пјесму одличан, и да јој је жао што сингл није постигао успјех.

– Марина Туцаковић ми је пјевушила ту пјесму неколико мјесеци прије него што сам је снимила. Онда ми је супруг рекао да не иде уз мене да пјевам такав текст, а када ми кажу да нешто није за мене, ја то одмах снимим – искрена је била Севе у емисији Алке Вујице “Видимо се у Сарајеву”.

Открила је да је упознала својевремено Сајси која је предивна особа, те јој је рекла да ће је звати када нађе пјесму.

– Жао ми је навише због ње што та пјесма није успјела – додала је пјевачица која “Силиконе”више не изводи на наступима.

– Изводила сам је на почетку, сада више не. Имам неколико пјесама које нису прошле код публике, па их на наступима више не пјевам, искрена је Сплићанка која ће почетком септембра објавити нови албум на којем је Јала Брат већински аутор.

Навела је и да има пјесму “Све од куме”, која је коло, па ју је посветила супругу, Игору Којићу, пише еxпресстаблоид.ба.



(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

С

04.07.2018 12:23

Ај филм који.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дире Страитс

05.07.2018 10:32

Да , баш. Жали за пјесмама а за порно филмом не жали. И неки дан се бори да сину обезбједи како каже врхунску школу. Што се тиче секса она му је све показала у оних 11 минута. Које су то будале и од чега су ментално склопљени такви људи, то ми није јасно.

Name

ре Дире

05.07.2018 11:12

Нису они будале, вец они који их слусају, јер такви на западу не би ни запали за ухо, то једино празноглавој стоци која се са тим поистовјецује, и којој је то ИДОЛ , њима је то све... Другима само изазива муцнину.

Name

Дире Страитс

06.07.2018 05:37

У праву си, и то је тачно. Али, не могу се отети утиску да је и она у најмању руку будала или шта већ, када је у стању смишљено снимити тај филм и пустити га на интернет?! Имаш оца, мајку, дјецу, родбину која то гледају зарад пораста твоје популарности. Не знам, можда сам ја и старомодан, али мени је то прије свега одвратно и несхватљиво.

Name

ре дире страитс

06.07.2018 08:16

Није то најгадније што ради она и њој слични. Из више извора сам начуо да је рецимо у Данској сеx на јавном мјесту прилично уобичајен а Данска је једна од земаља запада која има најмање проблема са моралом, стандардом, наталитетом. .. тако да је вјероватно проблем са твојим схватањем, једноставно морал је врло растегљив појам па ако не смета њој и њенима што би сметало мени. Проблем је у томе што је читав њен живот једна велика фарма или сам и ја старомодан јер ни фарме не би било да није гледалаца а да није ње била би нека друга.Прво је пјевала родољубиве навијачима ајдука/Туђман док су ови черечили оно што је од Хрватске остало и та чињеница јој нимало није сметала онда кад су односи мало затоплили сјетила се да Срби и нису тако лоши и да њена сестра живи у Бг без проблема.... и ако то буде профитабилно не би искључио да у будучности запјева четничке на Овчари или усташке у Јасеновцу једноставно морал не постоји постоје само паре и тако ће бити све док има заинтересоване публике, ако неће она хоће неко други.И да се не лажемо није она наивна да јесте понекад би се нашла и на страни ђе нема пара

Name

ТИОСАВ

06.07.2018 08:07

После снимања нема кајања!

ОДГОВОРИТЕ