Колико кошта краљевска гардероба за Меган

Од како је ушла у краљевску породицу њен стил се драстично променио. Није лако, а ни јефтино бити припадница краљевске породице - а Меган Маркл је живи доказ за то.

Мода и љепота 04.07.2018 | 12:59
Колико кошта краљевска гардероба за Меган
Оутфити којима се свакодневно дивимо нису ни мало јефтини, а стручњак за краљевску породицу Кејти Ничол набројала је све цене гардеробе коју је Меган носила у јавности од како су она и принц Хари објавили веридбу. Од износа који је издвојила за своју одећу завртеће вам се у глави.

Њена краљевска гардероба процењује се на милион долара, а Никол је открила да је пре венчања Меган сама покривала трошкове за одећу коју је носила. Од како се удала за Харија та обавеза је припала његовом оцу Чарлсу јер је то обичај у краљевској породици. 

- Меган је сада амбасадорка британске монархије па је самим тим обевеза краљевске породице да плаћа њену радну одећу, рекла је Кејти.

С обзиром на количину пажње коју Меган привлачи у јавности изгледа да се сваки динар уложен у њену гардеробу исплатио. Од цена следећих комбинација завртеће вам се у глави.Краљевско венчање - Гивенцхy венчаница од 440.000 долараСвадбени пријем - Стелла МцЦартнеy хаљина од 157.000 долараЗабава испред Бакингемске палате - Гоат хаљина од 643 долараТроопинг тхе Цолоур - Царолина Херрера хаљина од 4.000 долараПрви службени излазак с краљицом - Гивенцхy хаљина 18.000 долараРоyал Асцот - Гивенцхy хаљина 2.300 долара

(индеx.хр)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

црис

04.07.2018 13:21

Како је у свијету новац реално распоређен,неко нема кров над главом неко 50 кровова проноса један дан у одјећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једно је аигурно

25.08.2018 08:54

Тампоне купује у супермаркету. Прди. Пиşа итд. Ту паре не помажу