Koliko košta kraljevska garderoba za Megan

Od kako je ušla u kraljevsku porodicu njen stil se drastično promenio. Nije lako, a ni jeftino biti pripadnica kraljevske porodice - a Megan Markl je živi dokaz za to.

Moda i ljepota 04.07.2018 | 12:59
Koliko košta kraljevska garderoba za Megan
Outfiti kojima se svakodnevno divimo nisu ni malo jeftini, a stručnjak za kraljevsku porodicu Kejti Ničol nabrojala je sve cene garderobe koju je Megan nosila u javnosti od kako su ona i princ Hari objavili veridbu. Od iznosa koji je izdvojila za svoju odeću zavrteće vam se u glavi.

Njena kraljevska garderoba procenjuje se na milion dolara, a Nikol je otkrila da je pre venčanja Megan sama pokrivala troškove za odeću koju je nosila. Od kako se udala za Harija ta obaveza je pripala njegovom ocu Čarlsu jer je to običaj u kraljevskoj porodici. 

- Megan je sada ambasadorka britanske monarhije pa je samim tim obeveza kraljevske porodice da plaća njenu radnu odeću, rekla je Kejti.

S obzirom na količinu pažnje koju Megan privlači u javnosti izgleda da se svaki dinar uložen u njenu garderobu isplatio. Od cena sledećih kombinacija zavrteće vam se u glavi.Kraljevsko venčanje - Givenchy venčanica od 440.000 dolaraSvadbeni prijem - Stella McCartney haljina od 157.000 dolaraZabava ispred Bakingemske palate - Goat haljina od 643 dolaraTrooping the Colour - Carolina Herrera haljina od 4.000 dolaraPrvi službeni izlazak s kraljicom - Givenchy haljina 18.000 dolaraRoyal Ascot - Givenchy haljina 2.300 dolara

(index.hr)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

cris

04.07.2018 13:21

Kako je u svijetu novac realno raspoređen,neko nema krov nad glavom neko 50 krovova pronosa jedan dan u odjeći.

ODGOVORITE
Name

Jedno je aigurno

25.08.2018 08:54

Tampone kupuje u supermarketu. Prdi. Pişa itd. Tu pare ne pomažu