СП: Гризман о Уругвају пред 1/4-финале...

Одуговлачиће, падаће, малтретираће судију… То ми радимо у Атлетику! Искрено, нема шта.

Фудбал 02.07.2018 | 21:00
СП: Гризман о Уругвају пред 1/4-финале...
Аргентина је прочитана и унакажена брзином суперсоничног Килијана Мбапеа. Али дуел са Уругвајем биће нешто сасвим другачије за репрезентацију Француске. Неће ту бити много простора за Триколоре. Неће ту бити уопште простора. Антоан Гризман је врло свестан шта чека галске Петлове 6. јула у Нижњем Новгороду.

“Одуговлачиће, падаће, малтретирати судију. То је њихова игра…”, почео је Гризман помало увредљиво пре но што је појаснио.

“То ми радимо и у Атлетику. И мораћемо да се прилагодимо, јер ће меч бити досадан и они ће покушати да нас увуку у то”, искрен је Гризман.

И још мало похвала за Урусе, конкретно за Единсона Каванија, мада још није сигурно да ли ће нападач Пари Сен Жермена моћи да игра после повреде задње ложе задобијене у судару са Португалцима.

“Ради за тим, много ће мењати ако не буде могао да игра. По мени, он је најбољи нападач на свету”, каже Гризман, а кад дође од њега нешто значи.

Највечи изазов за Фрацузе ипак ће бити борба са том Симеонеовом школом фудбала оличеној у Дијегу Годину и Хозе Марији Хименезу, да не помињемо неспрестане тркаче на бековским позицијама, па и у вези. Много батина чека Французе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар