SP: Grizman o Urugvaju pred 1/4-finale...

Odugovlačiće, padaće, maltretiraće sudiju… To mi radimo u Atletiku! Iskreno, nema šta.

Fudbal 02.07.2018 | 21:00
SP: Grizman o Urugvaju pred 1/4-finale...
Argentina je pročitana i unakažena brzinom supersoničnog Kilijana Mbapea. Ali duel sa Urugvajem biće nešto sasvim drugačije za reprezentaciju Francuske. Neće tu biti mnogo prostora za Trikolore. Neće tu biti uopšte prostora. Antoan Grizman je vrlo svestan šta čeka galske Petlove 6. jula u Nižnjem Novgorodu.

“Odugovlačiće, padaće, maltretirati sudiju. To je njihova igra…”, počeo je Grizman pomalo uvredljivo pre no što je pojasnio.

“To mi radimo i u Atletiku. I moraćemo da se prilagodimo, jer će meč biti dosadan i oni će pokušati da nas uvuku u to”, iskren je Grizman.

I još malo pohvala za Uruse, konkretno za Edinsona Kavanija, mada još nije sigurno da li će napadač Pari Sen Žermena moći da igra posle povrede zadnje lože zadobijene u sudaru sa Portugalcima.

“Radi za tim, mnogo će menjati ako ne bude mogao da igra. Po meni, on je najbolji napadač na svetu”, kaže Grizman, a kad dođe od njega nešto znači.

Največi izazov za Fracuze ipak će biti borba sa tom Simeoneovom školom fudbala oličenoj u Dijegu Godinu i Hoze Mariji Himenezu, da ne pominjemo nesprestane trkače na bekovskim pozicijama, pa i u vezi. Mnogo batina čeka Francuze.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar