Кантона ''развалио'' Нејмара!

Ако те ударе у десно раме, немој да се превијаш у сузама док се држиш за леви образ! “Одличан си играч, али и одличан глумац“, додаје легендарни Француз.

Фудбал 01.07.2018 | 23:20
Кантона ''развалио'' Нејмара!
Чак ни Бразил није баш јединствен у љубави према Нејмару. Није баш да је он први који се тамо појавио, а да зна да дрибла. Ромарио, Роналдо, Роналдињо... Високо је тамо постављена граница. А кад чак ни Бразил није сложан, како онда очекивати од других да га воле? Да, јесте сјајан фудбалер, чињеница је и да је један од играча кога највише ударају, али исто тако и да много глумата. Баш много.

Па иако многи и претерују са китикама на Нејмаров рачаун, кад то каже легендарни Ерик Кантона онда мора да то није само субјективан утисак. А Кантона је директан. Баш директан.

“Ово је мој нови кофер. Назвао сам га Нејмар. Због боје наравно, али пре свега зато што је довољно само мало да га пипнеш и он ће се окретати сатима“, ироничан је Кантона подсећајући на тако карактеристичне Нејмарове колутове по земљи, од којих су можда најспектакуларнији они после кошењаАдема Љајића у дуелу Србије и Бразила.

Засметало је то Кантони.

“Нејмаре, одличан си играч... И одличан глума! Али мораш да пазиш и да не понављаш грешке. Ако те ударе у десно раме, не можеш да се превијаш у сузама док се држиш за леви образ“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар