Kantona ''razvalio'' Nejmara!

Ako te udare u desno rame, nemoj da se previjaš u suzama dok se držiš za levi obraz! “Odličan si igrač, ali i odličan glumac“, dodaje legendarni Francuz.

Fudbal 01.07.2018 | 23:20
Kantona ''razvalio'' Nejmara!
Čak ni Brazil nije baš jedinstven u ljubavi prema Nejmaru. Nije baš da je on prvi koji se tamo pojavio, a da zna da dribla. Romario, Ronaldo, Ronaldinjo... Visoko je tamo postavljena granica. A kad čak ni Brazil nije složan, kako onda očekivati od drugih da ga vole? Da, jeste sjajan fudbaler, činjenica je i da je jedan od igrača koga najviše udaraju, ali isto tako i da mnogo glumata. Baš mnogo.

Pa iako mnogi i preteruju sa kitikama na Nejmarov račaun, kad to kaže legendarni Erik Kantona onda mora da to nije samo subjektivan utisak. A Kantona je direktan. Baš direktan.

“Ovo je moj novi kofer. Nazvao sam ga Nejmar. Zbog boje naravno, ali pre svega zato što je dovoljno samo malo da ga pipneš i on će se okretati satima“, ironičan je Kantona podsećajući na tako karakteristične Nejmarove kolutove po zemlji, od kojih su možda najspektakularniji oni posle košenjaAdema Ljajića u duelu Srbije i Brazila.

Zasmetalo je to Kantoni.

“Nejmare, odličan si igrač... I odličan gluma! Ali moraš da paziš i da ne ponavljaš greške. Ako te udare u desno rame, ne možeš da se previjaš u suzama dok se držiš za levi obraz“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar