Нађено украдено оружје у Зворнику

Зворничка полиција разоткрила је крадљивце који су који су проваљивали у стамбене објекте у овом граду у посљедње вријеме, а докази за крађе које им се стављају на терет пронађени су претресима објеката које користе, а који су извршени на основу наредбе Основног суда у Зворнику.

Република Српска 29.06.2018 | 17:49
Нађено украдено оружје у Зворнику
Тако, зворничка полиција је претресе извршила на четири локације објеката које користе Р. Д. и А. С. из Зворника и том приликом пронашла украдено оружје али и оружје чије држање грађанима није дозвољено.

Тако пронађена је украдена ловачка пушка као и ручни бацач.

Након комплетирања и документовања предмета, против Р.Д. слиједи подношење извјештаја за почињено кривично дјело “крађа”“, док ће против  А.С. надлежном тужилаштву бити достављен извјештај због почињених кривичних дјела “крађа” и “Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја”.

(Фактор)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

СНСД-Зворник

29.06.2018 16:37

Немојте само да кажете да и они припадају СНСД-а, они су само гласали за нас и Осим тога што су симпатизери странке немају никакву функцију нити смо их запослили, па не видим што је та вијест интересантна БН кад није против СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА СНСД ЗВОРНИК

29.06.2018 17:44

ПРОДАЈТЕ НИГЕРИЈИ ПОКАЗАО ВАМ ЈЕ ЛУКАЧ.ДОБИО ЈЕ РАЈКО ДУКИЋ ОДЛИКОВАЊЕ ДА ЋУТИ О ДОДИКУ

Name

Гледалац

29.06.2018 17:08

И чувена САРМА ће после избора бити ухапшена за привредни криминал и покушаје отимачине Алумине. Живи били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ