Nađeno ukradeno oružje u Zvorniku

Zvornička policija razotkrila je kradljivce koji su koji su provaljivali u stambene objekte u ovom gradu u posljednje vrijeme, a dokazi za krađe koje im se stavljaju na teret pronađeni su pretresima objekata koje koriste, a koji su izvršeni na osnovu naredbe Osnovnog suda u Zvorniku.

Republika Srpska 29.06.2018 | 17:49
Nađeno ukradeno oružje u Zvorniku
Tako, zvornička policija je pretrese izvršila na četiri lokacije objekata koje koriste R. D. i A. S. iz Zvornika i tom prilikom pronašla ukradeno oružje ali i oružje čije držanje građanima nije dozvoljeno.

Tako pronađena je ukradena lovačka puška kao i ručni bacač.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv R.D. slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo “krađa”“, dok će protiv  A.S. nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog počinjenih krivičnih djela “krađa” i “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

(Faktor)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

SNSD-Zvornik

29.06.2018 16:37

Nemojte samo da kažete da i oni pripadaju SNSD-a, oni su samo glasali za nas i Osim toga što su simpatizeri stranke nemaju nikakvu funkciju niti smo ih zaposlili, pa ne vidim što je ta vijest interesantna BN kad nije protiv SNSD.

ODGOVORITE
Name

ZA SNSD ZVORNIK

29.06.2018 17:44

PRODAJTE NIGERIJI POKAZAO VAM JE LUKAČ.DOBIO JE RAJKO DUKIĆ ODLIKOVANJE DA ĆUTI O DODIKU

Name

Gledalac

29.06.2018 17:08

I čuvena SARMA će posle izbora biti uhapšena za privredni kriminal i pokušaje otimačine Alumine. Živi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE