У Белом двору пријем за ученике

Принц Александар Карађорђевић и принцеза Катарина угостиће данас на традиционалном пријему у Белом двору у Београду више од 500 најбољих матураната из Србије и Републике Српске.

Србија 29.06.2018 | 11:08
У Белом двору пријем за ученике
Из Представништва Републике Српске у Србији саопштено је да ће се поздравним говором обратити принц Александар, министар просвјете и културе Републике Српске Дане Малешевић и министар просвјете, науке и технолошког развоја Србије Младен Шарчевић.

Све гимназије из Републике Српске изабрале су најбољег ученика који ће их представљати на овој свечаности, коју 17. пут организује Фондација за образовање престолонасљедника Александра.

Пријему ће присуствовати 2.000 званица, укључујући и родитеље и наставнике ученика, представнике образовних институција и организација, као и чланове Крунског савјета.

Најбољи матуранти добиће похвалнице и пригодне поклоне као признање за изузетне резултате које су остварили у средњој школи, а поклони су обезбијеђени захваљујући Еуробанци, корпорацији "Ен-Си-Ар", "Линк" групи и Представништву Републике Српске у Србији.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Карадоз

29.06.2018 09:21

Јединствено да дрзава плаца одрзавање престолонасљедника а као репулика

ОДГОВОРИТЕ