U Belom dvoru prijem za učenike

Princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina ugostiće danas na tradicionalnom prijemu u Belom dvoru u Beogradu više od 500 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske.

Srbija 29.06.2018 | 11:08
U Belom dvoru prijem za učenike
Iz Predstavništva Republike Srpske u Srbiji saopšteno je da će se pozdravnim govorom obratiti princ Aleksandar, ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević i ministar prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević.

Sve gimnazije iz Republike Srpske izabrale su najboljeg učenika koji će ih predstavljati na ovoj svečanosti, koju 17. put organizuje Fondacija za obrazovanje prestolonasljednika Aleksandra.

Prijemu će prisustvovati 2.000 zvanica, uključujući i roditelje i nastavnike učenika, predstavnike obrazovnih institucija i organizacija, kao i članove Krunskog savjeta.

Najbolji maturanti dobiće pohvalnice i prigodne poklone kao priznanje za izuzetne rezultate koje su ostvarili u srednjoj školi, a pokloni su obezbijeđeni zahvaljujući Eurobanci, korporaciji "En-Si-Ar", "Link" grupi i Predstavništvu Republike Srpske u Srbiji.

(Agencije)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Karadoz

29.06.2018 09:21

Jedinstveno da drzava placa odrzavanje prestolonasljednika a kao repulika

ODGOVORITE