СП: Само једна репрезентација трчи више од српске!

Прецизан податак који показује колико труда улажу "орлови" у Русији.

Фудбал 25.06.2018 | 18:45
СП: Само једна репрезентација трчи више од српске!
Као што су и најавили, репрезентативци Србије на Светском првенству остављају на терену све што имају, гурају себе до границе издржљивости и добро натопе дрес кад год изађу из свлачионице.

Да наведено није флоскула или само субјективни утисак, потврђују и егзактни подаци, које је у понедељак објавио француски "Л'екип".

Према прецизној рачуници тог листа, доказано је да само једна репрезентација трчи на Мундијалу у Русији више од српских "орлова". У питању је селекција Русије, која је у прва два кола претрчала 233 километра.

Репрезентација Србије дели друго место на тој табели, заједно са Аустралијом, јер су и једни и други претрчали 225 километара!

Одмах из њих су Египат и Данска са по 222 пређена километра, док је хиљаду метара мање прешла Немачка (221 километар).

На листу "Л'екипа", последње место заузимају Колумбија (201 километар) и Панама (189), с тим да не би требало сметнути с ума да су Колумбијци скоро цео први меч играли са играчем мање, због искључења Карлоса Санчеза, који је потом добијао и претње смрћу у домовини.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БОЗЕ ПРАВДЕ

26.06.2018 12:53

НЕ МОГУ ДА НЕ КОМЕНТАРИСЕМ ОВУ ГЛУПОСТ ЈЕДНО ЈЕ ТРЦАТИ И ИГРАТИ ФУДБАЛ А НЕСТО ТОТАЛНО СУПРОТНО ЈЕ ТРЦАТИ А РЕПКА СРБИЈЕ СА ОНИМ СИЛНИМ МЕТУЗАЛЕМИМА И ТРЕНЕРОМ ВАН СВАКЕ ПАМЕТИ ,КОЛИКО САМ ПУТА ПОМИСЛИЈО ЗАСТО ТАКО БРУТАЛНО ОТЈЕРАСЕ СЛАВОЉУБА

ОДГОВОРИТЕ