SP: Samo jedna reprezentacija trči više od srpske!

Precizan podatak koji pokazuje koliko truda ulažu "orlovi" u Rusiji.

Fudbal 25.06.2018 | 18:45
SP: Samo jedna reprezentacija trči više od srpske!
Kao što su i najavili, reprezentativci Srbije na Svetskom prvenstvu ostavljaju na terenu sve što imaju, guraju sebe do granice izdržljivosti i dobro natope dres kad god izađu iz svlačionice.

Da navedeno nije floskula ili samo subjektivni utisak, potvrđuju i egzaktni podaci, koje je u ponedeljak objavio francuski "L'ekip".

Prema preciznoj računici tog lista, dokazano je da samo jedna reprezentacija trči na Mundijalu u Rusiji više od srpskih "orlova". U pitanju je selekcija Rusije, koja je u prva dva kola pretrčala 233 kilometra.

Reprezentacija Srbije deli drugo mesto na toj tabeli, zajedno sa Australijom, jer su i jedni i drugi pretrčali 225 kilometara!

Odmah iz njih su Egipat i Danska sa po 222 pređena kilometra, dok je hiljadu metara manje prešla Nemačka (221 kilometar).

Na listu "L'ekipa", poslednje mesto zauzimaju Kolumbija (201 kilometar) i Panama (189), s tim da ne bi trebalo smetnuti s uma da su Kolumbijci skoro ceo prvi meč igrali sa igračem manje, zbog isključenja Karlosa Sančeza, koji je potom dobijao i pretnje smrću u domovini.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BOZE PRAVDE

26.06.2018 12:53

NE MOGU DA NE KOMENTARISEM OVU GLUPOST JEDNO JE TRCATI I IGRATI FUDBAL A NESTO TOTALNO SUPROTNO JE TRCATI A REPKA SRBIJE SA ONIM SILNIM METUZALEMIMA I TRENEROM VAN SVAKE PAMETI ,KOLIKO SAM PUTA POMISLIJO ZASTO TAKO BRUTALNO OTJERASE SLAVOLJUBA

ODGOVORITE