Изађи на ТВ-дуел или заћути!

Предраг Ћеранић, јефтини режимски смутљивац, никако да прекине са лажима и манипулацијама о "ПРАВДИ ЗА ДАВИДА" као плаћеничко-рушилачком фактору усмјереном против Републике Српске. Јавно га позивам да на ТВ-дуелу расправимо његове наводе. Спреман сам са позиције струке јавно доказати да Ћеранић није уопште компетентан за теме које пласира јавности, а потом и да је ноторни лажов. Питање је само: има ли храбрости јавно суочити се са аргументима, или да га сматрамо оним шта доиста јесте - јефтини смутљивац?

Република Српска 22.06.2018 | 22:11
Изађи на ТВ-дуел или заћути!
Овај јавни позив на "двобој аргументима" режимски, а по прилици ни други, медији неће пренијети. Но, то није важно. Стотине хиљада чланова и симпатизера "ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА" знаће да је позив упућен, а на другима је да покажу "професионални дигнитет" (од Ћеранића до медија). 

Навикли смо годинама да Ћеранић своје "умотворине" (које годинама никако да се материјализују) пласира преко плаћених текстова и у телевизијским наступима без адекватног саговорника. Понекад се појави у емисијама са сличним ботовима, но, памти ли неко да је Ћеранић икада укрстио своје наводе са неким ко мисли другачије, а посебно са неким објективно компетентним у домену безбједности?

Овде морам чланове "ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА" упознати са чињеницом да сам аутор преко стотину текстова (објављеним у престижним специјализованим медијима) који се управо баве специјалним операцијама насилних промјена власти, друштвених уређења, геостратешких дејстава и ино. То је област у којој сам прво постигао јавну афирмацију, а на бази вишегодишњих истраживања и изучавања појава глобализације и Новог свјетског поретка.

Уосталом, скидам текстове са старог блога и припремам књигу са три различите области. Управо ће текстови у домену геополитике чинити засебну област обзиром да сам кроз прогностичку аналитику врло прецизно предвидио слијед глобалних промјена током задњих четири-пет година. Друга област биће посвећена мом обрачуну са овим накарадним режимом, док ће трећа област носити поднаслов "ПРАВДА ЗА ДАВИДА". Вјерујем да ће до краја године, кад рачунам са довршавањем рада, и случај убиства Давида Драгичевића добити потребан правни карактер, па ће то чинити јединствену и заокружену цјелину.

Дакле, поента је у томе да Предраг Ћеранић, обзиром да смо подоста текстова објавили у истим медијима, одлично зна моје компетенције око "обојених револуција" (уф, што мрзим овај термин!), па тешко да ће прихватити изазов. Уосталом, на њему је да покаже завређује ли доиста титулар декана факултета "безбједносних наука" и да ли му грађани могу вјеровати. Оно шта му могу јавно обећати јесте само да сам спреман буквално га ДЕМОЛИРАТИ у погледу струке и аргумената,

Треба ли још нешто додати? Ваљда је свима јасно како је са стране медија неморално дозволити једном освједоченом лажову и манипулатору да континуирано напада "ПРАВДУ ЗА ДАВИДА", а да тој заједници не омогуће елементарни принцип новинарства - право на одговор. Је ли професионално да медији испоштују заједницу са неких 340 000 декларисаних чланова бар у смислу омогућавања одбране од неоснованих напада? И то од стране члана заједнице ком и у академскиј заједници нико респектабилан не оспорава знање.

За крај, да не би било какве забуне: ја позивам Ћеранића на дуел са позиције члана "ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА" чије компетенције су већ јавности познате (и стручној и општој).Уколико имамо неког члана да би боље заступао заједницу са позиције струке, те да је спреман на јавни дуел - о томе увијек можемо расправити и договорити се. Себе кандидујем зато што солидно познајем Ћеранићеве "умотворине", а са друге стране спреман сам му контрирати са позиције неког ко је године посветио истраживању безбједносних дејстава какве лаици називају "обојене револуције" (из мојих текстова види се коју терминологију користим).


Зато: Ћеранићу, изађи на јавни дуел или престани ширити лажи о "ПРАВДИ ЗА ДАВИДА"!

радовановицборислав.блогспот

Коментари / 58

Оставите коментар
Name

ЛАКТАСАНКА

22.06.2018 20:44

Браво госпидине Радовановицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За лактасанку

22.06.2018 21:14

Ста ти знас сељанко иди у басту

Name

Спавас ли мирно Јелена Јевдјениц

22.06.2018 21:25

А ста је тек радила супруга нацелника управе полиције РС Драгана Јевдјеница из Целинца, свијом бахатосцу, малтретирањем и изивљавањем изазвала је срцани удар, док је радила у банци на мјесту сефице без дипломе факултета. И послије свега је пресла у министарство здравља РС да ради заслугама тј.прљавим пословима супруга Драгана Јевдјеница нацелника управе полиције РС, ал добро је нема диплому факултета и не мозе бити ником надредјена, нико не мозе трпити њено малтретирање у министарству здравља РС. Редовно користи слузбена аута и полицајце полицијских станица Целинац и Бањалука да је возе на приватни факултет... Јелена Јевдјеиц бојис ли се Бога срцани удар није заборављен који си ти изазвала!

Name

Залосно

22.06.2018 21:40

Цераниц полтрон улисца тајкун.

Name

ЛАКТАСАНКА

22.06.2018 22:02

А сто сте нервозни? Цудно вам сто се из Лактаса неко усуди да слободно размисља и писе, да има нас и таквих ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Моусе

22.06.2018 22:48

Опет овај Ћераниц и његове теорије завјере,некакве обојене револуције,додијао је свим нормалним људима.

Name

ре за лактасанку

22.06.2018 23:52

боте олади мало...да је среце да ти дијете сутра израсте у цовјека какав је Борислав...надам се да це тако бити а не да заврси као резимски бот...

Name

РОМАНИЈА

23.06.2018 04:39

Он само излази на РТРС_ове дуеле са његовим побратимом Галијашевићем човјеком који му ломи крсни колач на слави...

Name

Смути

23.06.2018 04:56

Наравно да тај пас Ђеранић неће изаћи на тв дуел јер он служи за једноратну употребу,послијесе пусти вода и он нестане

Name

За ре

23.06.2018 06:28

Оцито нисте процитали добро поруке или их нисте разумјели па сте овако реаговали ја сам за истину и правду, ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

@ за лакташанка

23.06.2018 06:37

А ти ма*ш у рудник, и по могућности остани испод земље, кртице једна!

Name

Слатинка

23.06.2018 06:52

Ево и ја баш се вратила из моје баште, па уз кафу за прегледан мој омиљени Портал, и свакако да дам подршку господину Радовановић - браво Боро, само напријед, уз тебе смо! Можда је вама "господи" чудно да и ми сељаци имамо интернет и да знамо да се служимо истим - чудна нека времена дошла?!

Name

За Слатинку

23.06.2018 08:17

Велики поздрав из Лактаса Правда за Давида и све добре људе

Name

Цераницу,

23.06.2018 11:23

уколико би ти зивео у некој од насталих дрзава yуге и тако срао и глумио великога издајицу ;давно би ти био хладан 'и травицу би дуго косили "педеру проклети".уцути док ти је време.

Name

Слатинка поново

23.06.2018 16:24

И вама Лакташанима пуно поздрава из Слатине! Правда за Давида, правда за све!

Name

Бојан

23.06.2018 22:45

Попусти више Јевдјенице. То су добри људи... Имаш ти неких својих зивотних проблема за које све друге кривиш, а не видиш себе и своје поступке

Name

Мисљење

24.06.2018 09:52

Не треба пустати нити било ста заборављати! Бахатост и бескупулозност су постали опста свакодневница и понасање тзв.који имају неку функцији и који мисле да це трајати вјецно,и њихове узе а и сире фамилије. Не треба таква понасања дозвољавати,вец се против тога борити! Ма дај...Срцани удар се не заборавља! А ни не пуста. То није и не мозе бити у реду! И сви који су тако и несто слицно изазвали ... не могу бити добри!!! Има онај горе који све види и цији је суд посљедњи... И кад тад све додје на своје! Цврсто вјерујем у то!

Name

Дарио

22.06.2018 21:00

Цераниц плаценик Милокрада и један од сателита за владавину страхом и лагањем народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

22.06.2018 21:00

На залост Борислав је све у праву. Прдја је један болесни велеиздајник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петља

22.06.2018 21:08

Нема "доктор" Ћеранић петљу и неће изаћи на мегдан јер нема срце јуначко, но кукавичије. Неће он изаћи на мегдан, чак ни у организацији режимске и ненародне РТРС у којој би господин Радовановић био изложен провокацијама о стране водитеља и био у веома неравноправном положају у односу на "доктора" Ћеранића. ЈЕДИНИ спас јесу Октобарски избори. Ако и послије Октобра црвена коалиција остане на власти, нек је народу онда Бог на помоћи јер за СНСД НЕ ВРИЈЕДИ "црно на бијело" и не вриједи било каква логика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЛОС

22.06.2018 21:10

Бозе драги какви се ретарди идиоти скупљају око Милета од Дедиња---Лазански , 2 Кецмановица Цераниц, онај муслиц па онај ратни криминалац црвени комби Стевандиц па силни ратни профитери,све олос до олоса заједно са воздом Дедињским ОКТОБАР ЈЕ СУПЕР ЗА ПРОВЈЕТРАВАЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

23.06.2018 05:29

Свака цаст и прави слоган за изборе"ОКТОБАР МЈЕСЕЦ ЗА ПРОВИЈЕТРАВАЊЕ"

Name

олос

23.06.2018 05:44

А ко је то за тебе добар? Они сто су против РС?Е,нецете ни ви јос дуго..

Name

За олош

23.06.2018 06:59

Све се слажем, осим за Лазанског - вјероватно је уз овог нашег "кретена" због пара (уосталом сви око њега због пара), што му, уопште, не служи на част, али од свог овог набројаних друштва, он је далеко као небо од земље!

Name

валтер

22.06.2018 21:35

Несмије Чераниц ни да присмрди у један такав дуел, јер је свијестан да би га Борислав разбио ко беба звечку !

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

22.06.2018 22:35

Браво синко.свака ти је златна!Брани насег Давида од злотвора.ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бард

23.06.2018 06:48

Ста ти бако радис у касне сате. Не брани он Давида него себе. То је олос исто као Лукац, и разрацунавају се преко других људи.

Name

За Бард

23.06.2018 07:59

Е па није исти као Лукач, нису ни слични, мало претражи по интернету, наћи ћеш свашта, прије свега Лукач је тужио Државу, у којој је данас на висококој позицији, добио на суду, и наплатио велике паре, а код Радицановића то није случај. Ево ти само један примјер да нису исти. Што се тиче "баке", бака се може постати и веома млад за ту категорију (ја знам неке које су у 38-ој биле баке), што је , вјероватно,и код ове "наше баке" случај! И на крају, има жена право у својој кући да сједи цијелу ноћ, ако то њој тако одговара!

Name

7. јул

22.06.2018 23:49

Господине Радовановицу, свака Вам цаст на храбрости и истрајности коју показујете када је ријец о "правди за давида"....Драго ми је видјети да је медју овим "кукољом" у Републици Српској остало јос по које зрно "зита"...надам се да це убрзо доци вријеме када це савјесни, струцни и постени људи,као сто сте то Ви, преузети кормило Републике Српске у своје руке. Све најбоље од срца Вам зелим...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

23.06.2018 02:12

Ћеранић је класични продукт накарадног систрма. Класицни пајац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

23.06.2018 04:27

Кад купи водене бојице , онда ће он да изађе на мегдан. Тај зна само у бојама причати , а најдража му је црна, тад се на к.к. Он сам и простопроширену реченицу није у стању да срочи да не мумла и стење, рјечит је само кад научи напад текст неког од плаћених мозгова Милорада Додика и онда оде у Бастиљу и са једном од избечених, силиконских новинарки изрекне " потресни" монолог за РС. У скраћеној верзији једног те истог монолога, непријатељи РС су ту само што нису стгли, ал нема потрбе да се бринемо председник будно мотри и чека и саммо што није ускочио у хеликоптер и дао петама вјетар.Некда се питам како људи попут њега могу сами себе да трпе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

23.06.2018 05:48

Један луд... други цека званицну потврду. Занимљив дуел би био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молос

23.06.2018 06:24

Само да додам, ако и Радовановиц мисли да је власт наруцила Давидово убиство онда зна и мотив, нека га казе јавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

23.06.2018 07:46

Радовановић немозе мислит...

Name

Несо

23.06.2018 07:00

Двије највеће битанге су овај Радовановић и Лукац. Свој лицни обрацун врсе преко ледја других људи. Назалост познајем их обадвојицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКТАСАНКА

23.06.2018 07:35

@ ИСТИНА ЈЕ ОВОГ ПУТА БОЛНА АЛИ ЈЕ УВИЈЕК СВЕТА! ИСТИНА И ПРАВДА УВИЈЕК ПОБИЈЕДЈУЈУ ЗАТО ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ПРАВДА ЗА СВУ ДИЈЕЦУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

23.06.2018 07:37

ЗА РАДОВАНОВИЋА КАЖУ ДА ЈЕ НЕУРОПСИХИЈАТРИСКИ СЛУЧАЈ.АЛИ ДОБИО ЈЕ ЈЕДИНСТВЕНУ ПРИЛИКУ ДА БУДЕ ЈЕДНАК МЕЂУ ТАКВИМА .ПА НАРОДЕ ПОГЛЕДАЈТЕ ДА ЛИ СУ ОВИ ИЗ ВЛАСТИ ИШТА БОЉЕ ОД ЊЕГА .РАЗЛИКА ЈЕ У ТОМЕ ШТО ЈЕ ОН САДА ИСПЛИВАО НА ПОВРШИНУ И ИМА РАВНОПРАВАН ТРЕТМАН СА ЊИМА ЗНАЧИ НЕМА РАЗЛИКЕ..ПАМЕТНОМ НЕ ТРЕБА ПУНО.НЕКА ВЛАСТ ЧАЧНЕ У ПОЛТРОНЕ ПА ДА ВИДИМО КОЈИ ЋЕ ОНИ БИТИ СЛУЧАЈЕВИ.ДОБАР САМ ДОК МЕ НЕ ДИРНЕШ.АЛИ АКО ТО УРАДИШ ВИДЈЕЋЕШ КО САМ И ШТА САМ.НЕМА РАЗЛИКЕ У ТАКВИМ СЛУЧАЈЕВИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За бобу

23.06.2018 09:27

И Бобо, и предсједник има папир да није добар са мозгом, и... Он је предсједник, а Боро је обичан човјек. Како те није срамота, ако си жена, мајка, сестра, кћерка, погледај се мало у огледало и види вриједи ли бити таква каква си ти. За мене, си најобичнија јадница којој треба љекарска помоћ.

Name

@ за бобу

23.06.2018 17:08

Па није жена ништа лоше рекла, прочитај још једном и видјећеш да је у праву!

Name

М

23.06.2018 08:15

Боро ти да си некакав струцњак ти би био професор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОРА

25.06.2018 08:38

Не мозе доци на ред од таквих као сто си ти, са купљеним дипломама!

Name

А ста?

23.06.2018 08:19

Ста представља Борислав Радовановић, који је он фактор у свему?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За @А ста?

25.06.2018 08:40

За тебе је Бог и такве као сто си ти! Изаци ти са њим на дуел и сазнацес ко је Борислав!

Name

А ста

25.06.2018 13:07

Ја бар немам потврду да сам луд а он има, нецу са будалом ни на какав дуел. Ста имам доказиват луду цовјеку.

Name

Правник

23.06.2018 09:13

Черанић је обична луперда и дебилчич али ни овај што га позива на дуел није бољи од њега јер своја знања о којима нон стоп прича стекао је на ПРИВАТНОМ факултету за безбједност а сви знам како се учи и колико се учи на приватним факултетима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За правника

23.06.2018 16:30

Гос правнице и ви сте нека лицност у владајуцој хоботници, цувас голијата! Правда за Давида!

Name

Дјунта бл

23.06.2018 13:58

Имал' неко да опали плеску овом ћеранићу на улици. Такво људско дно ријетко се рађа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

24.06.2018 14:06

Де,ти!

Name

нн

23.06.2018 16:35

Кад погледас гос Радовановица видис да је цовјек паметан образован културан. Цовјек мозе сатима прицати да не промјени висину тона. Знаци прица са аргментима. Такви овом друству сметају НИЈЕ ПОЛТРОН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.06.2018 21:11

Цовјек нема зуба у глави! Бас је господин!

Name

ре ре

24.06.2018 08:42

Господин це да стави зубе,а теби мозак нико не мозе

Name

Владимир

25.06.2018 08:46

Наравно да није полтрон, он је јос несто горе. На тудјој муци се рекламира и зна да нема подрску људи из окрузења. Исто као и Адам Сукало који је добио око 250 гласова али је сада најгрлатији. Народ уопсте из ових крајева не зна ко је он, али да воли себе хвалити - воли.

Name

Директ

02.05.2019 20:42

Ово је Балкан. Овдје људи знају и ста си данас јео.

Name

Владимир

25.06.2018 08:05

Мајко мила ал човјек сам себе нахвали... Бар овде свако пише књиге и бави се геополитиком. Нарцисоиднос не боли, али уништава људе око тебе. Чуј он зове на медиски дуел, да он некога растури,.. Среца доле има потпис иначе нико и не би знао о коме се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланко

25.06.2018 13:27

Ма коме да изађе на дуел, теби? Хахахахах Добар виц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЉАН

26.06.2018 12:16

Боро само лупа глупости..Лос инспектор и лос цовјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО

26.06.2018 12:17

Знају сви у Приједору ко је Боро

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАДЈАНА

26.06.2018 12:18

Јој које глупости Боро.Сто непустис то све крају а не да се препуцавас са људима

ОДГОВОРИТЕ