Izađi na TV-duel ili zaćuti!

Predrag Ćeranić, jeftini režimski smutljivac, nikako da prekine sa lažima i manipulacijama o "PRAVDI ZA DAVIDA" kao plaćeničko-rušilačkom faktoru usmjerenom protiv Republike Srpske. Javno ga pozivam da na TV-duelu raspravimo njegove navode. Spreman sam sa pozicije struke javno dokazati da Ćeranić nije uopšte kompetentan za teme koje plasira javnosti, a potom i da je notorni lažov. Pitanje je samo: ima li hrabrosti javno suočiti se sa argumentima, ili da ga smatramo onim šta doista jeste - jeftini smutljivac?

Republika Srpska 22.06.2018 | 22:11
Izađi na TV-duel ili zaćuti!
Ovaj javni poziv na "dvoboj argumentima" režimski, a po prilici ni drugi, mediji neće prenijeti. No, to nije važno. Stotine hiljada članova i simpatizera "PRAVDE ZA DAVIDA" znaće da je poziv upućen, a na drugima je da pokažu "profesionalni dignitet" (od Ćeranića do medija). 

Navikli smo godinama da Ćeranić svoje "umotvorine" (koje godinama nikako da se materijalizuju) plasira preko plaćenih tekstova i u televizijskim nastupima bez adekvatnog sagovornika. Ponekad se pojavi u emisijama sa sličnim botovima, no, pamti li neko da je Ćeranić ikada ukrstio svoje navode sa nekim ko misli drugačije, a posebno sa nekim objektivno kompetentnim u domenu bezbjednosti?

Ovde moram članove "PRAVDE ZA DAVIDA" upoznati sa činjenicom da sam autor preko stotinu tekstova (objavljenim u prestižnim specijalizovanim medijima) koji se upravo bave specijalnim operacijama nasilnih promjena vlasti, društvenih uređenja, geostrateških dejstava i ino. To je oblast u kojoj sam prvo postigao javnu afirmaciju, a na bazi višegodišnjih istraživanja i izučavanja pojava globalizacije i Novog svjetskog poretka.

Uostalom, skidam tekstove sa starog bloga i pripremam knjigu sa tri različite oblasti. Upravo će tekstovi u domenu geopolitike činiti zasebnu oblast obzirom da sam kroz prognostičku analitiku vrlo precizno predvidio slijed globalnih promjena tokom zadnjih četiri-pet godina. Druga oblast biće posvećena mom obračunu sa ovim nakaradnim režimom, dok će treća oblast nositi podnaslov "PRAVDA ZA DAVIDA". Vjerujem da će do kraja godine, kad računam sa dovršavanjem rada, i slučaj ubistva Davida Dragičevića dobiti potreban pravni karakter, pa će to činiti jedinstvenu i zaokruženu cjelinu.

Dakle, poenta je u tome da Predrag Ćeranić, obzirom da smo podosta tekstova objavili u istim medijima, odlično zna moje kompetencije oko "obojenih revolucija" (uf, što mrzim ovaj termin!), pa teško da će prihvatiti izazov. Uostalom, na njemu je da pokaže zavređuje li doista titular dekana fakulteta "bezbjednosnih nauka" i da li mu građani mogu vjerovati. Ono šta mu mogu javno obećati jeste samo da sam spreman bukvalno ga DEMOLIRATI u pogledu struke i argumenata,

Treba li još nešto dodati? Valjda je svima jasno kako je sa strane medija nemoralno dozvoliti jednom osvjedočenom lažovu i manipulatoru da kontinuirano napada "PRAVDU ZA DAVIDA", a da toj zajednici ne omoguće elementarni princip novinarstva - pravo na odgovor. Je li profesionalno da mediji ispoštuju zajednicu sa nekih 340 000 deklarisanih članova bar u smislu omogućavanja odbrane od neosnovanih napada? I to od strane člana zajednice kom i u akademskij zajednici niko respektabilan ne osporava znanje.

Za kraj, da ne bi bilo kakve zabune: ja pozivam Ćeranića na duel sa pozicije člana "PRAVDE ZA DAVIDA" čije kompetencije su već javnosti poznate (i stručnoj i opštoj).Ukoliko imamo nekog člana da bi bolje zastupao zajednicu sa pozicije struke, te da je spreman na javni duel - o tome uvijek možemo raspraviti i dogovoriti se. Sebe kandidujem zato što solidno poznajem Ćeranićeve "umotvorine", a sa druge strane spreman sam mu kontrirati sa pozicije nekog ko je godine posvetio istraživanju bezbjednosnih dejstava kakve laici nazivaju "obojene revolucije" (iz mojih tekstova vidi se koju terminologiju koristim).


Zato: Ćeraniću, izađi na javni duel ili prestani širiti laži o "PRAVDI ZA DAVIDA"!

radovanovicborislav.blogspot

Komentari / 58

Ostavite komentar
Name

LAKTASANKA

22.06.2018 20:44

Bravo gospidine Radovanovicu!

ODGOVORITE
Name

Za laktasanku

22.06.2018 21:14

Sta ti znas seljanko idi u bastu

Name

Spavas li mirno Jelena Jevdjenic

22.06.2018 21:25

A sta je tek radila supruga nacelnika uprave policije RS Dragana Jevdjenica iz Celinca, svijom bahatoscu, maltretiranjem i izivljavanjem izazvala je srcani udar, dok je radila u banci na mjestu sefice bez diplome fakulteta. I poslije svega je presla u ministarstvo zdravlja RS da radi zaslugama tj.prljavim poslovima supruga Dragana Jevdjenica nacelnika uprave policije RS, al dobro je nema diplomu fakulteta i ne moze biti nikom nadredjena, niko ne moze trpiti njeno maltretiranje u ministarstvu zdravlja RS. Redovno koristi sluzbena auta i policajce policijskih stanica Celinac i Banjaluka da je voze na privatni fakultet... Jelena Jevdjeic bojis li se Boga srcani udar nije zaboravljen koji si ti izazvala!

Name

Zalosno

22.06.2018 21:40

Ceranic poltron ulisca tajkun.

Name

LAKTASANKA

22.06.2018 22:02

A sto ste nervozni? Cudno vam sto se iz Laktasa neko usudi da slobodno razmislja i pise, da ima nas i takvih PRAVDA ZA DAVIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Mouse

22.06.2018 22:48

Opet ovaj Ćeranic i njegove teorije zavjere,nekakve obojene revolucije,dodijao je svim normalnim ljudima.

Name

re za laktasanku

22.06.2018 23:52

bote oladi malo...da je srece da ti dijete sutra izraste u covjeka kakav je Borislav...nadam se da ce tako biti a ne da zavrsi kao rezimski bot...

Name

ROMANIJA

23.06.2018 04:39

On samo izlazi na RTRS_ove duele sa njegovim pobratimom Galijaševićem čovjekom koji mu lomi krsni kolač na slavi...

Name

Smuti

23.06.2018 04:56

Naravno da taj pas Đeranić neće izaći na tv duel jer on služi za jednoratnu upotrebu,poslijese pusti voda i on nestane

Name

Za re

23.06.2018 06:28

Ocito niste procitali dobro poruke ili ih niste razumjeli pa ste ovako reagovali ja sam za istinu i pravdu, PRAVDA ZA DAVIDA

Name

@ za laktašanka

23.06.2018 06:37

A ti ma*š u rudnik, i po mogućnosti ostani ispod zemlje, krtice jedna!

Name

Slatinka

23.06.2018 06:52

Evo i ja baš se vratila iz moje bašte, pa uz kafu za pregledan moj omiljeni Portal, i svakako da dam podršku gospodinu Radovanović - bravo Boro, samo naprijed, uz tebe smo! Možda je vama "gospodi" čudno da i mi seljaci imamo internet i da znamo da se služimo istim - čudna neka vremena došla?!

Name

Za Slatinku

23.06.2018 08:17

Veliki pozdrav iz Laktasa Pravda za Davida i sve dobre ljude

Name

Ceranicu,

23.06.2018 11:23

ukoliko bi ti ziveo u nekoj od nastalih drzava yuge i tako srao i glumio velikoga izdajicu ;davno bi ti bio hladan 'i travicu bi dugo kosili "pederu prokleti".ucuti dok ti je vreme.

Name

Slatinka ponovo

23.06.2018 16:24

I vama Laktašanima puno pozdrava iz Slatine! Pravda za Davida, pravda za sve!

Name

Bojan

23.06.2018 22:45

Popusti više Jevdjenice. To su dobri ljudi... Imaš ti nekih svojih zivotnih problema za koje sve druge kriviš, a ne vidiš sebe i svoje postupke

Name

Misljenje

24.06.2018 09:52

Ne treba pustati niti bilo sta zaboravljati! Bahatost i beskupuloznost su postali opsta svakodnevnica i ponasanje tzv.koji imaju neku funkciji i koji misle da ce trajati vjecno,i njihove uze a i sire familije. Ne treba takva ponasanja dozvoljavati,vec se protiv toga boriti! Ma daj...Srcani udar se ne zaboravlja! A ni ne pusta. To nije i ne moze biti u redu! I svi koji su tako i nesto slicno izazvali ... ne mogu biti dobri!!! Ima onaj gore koji sve vidi i ciji je sud posljednji... I kad tad sve dodje na svoje! Cvrsto vjerujem u to!

Name

Dario

22.06.2018 21:00

Ceranic placenik Milokrada i jedan od satelita za vladavinu strahom i laganjem naroda.

ODGOVORITE
Name

zenga

22.06.2018 21:00

Na zalost Borislav je sve u pravu. Prdja je jedan bolesni veleizdajnik.

ODGOVORITE
Name

Петља

22.06.2018 21:08

Нема "доктор" Ћеранић петљу и неће изаћи на мегдан јер нема срце јуначко, но кукавичије. Неће он изаћи на мегдан, чак ни у организацији режимске и ненародне РТРС у којој би господин Радовановић био изложен провокацијама о стране водитеља и био у веома неравноправном положају у односу на "доктора" Ћеранића. ЈЕДИНИ спас јесу Октобарски избори. Ако и послије Октобра црвена коалиција остане на власти, нек је народу онда Бог на помоћи јер за СНСД НЕ ВРИЈЕДИ "црно на бијело" и не вриједи било каква логика.

ODGOVORITE
Name

OLOS

22.06.2018 21:10

Boze dragi kakvi se retardi idioti skupljaju oko Mileta od Dedinja---Lazanski , 2 Kecmanovica Ceranic, onaj muslic pa onaj ratni kriminalac crveni kombi Stevandic pa silni ratni profiteri,sve olos do olosa zajedno sa vozdom Dedinjskim OKTOBAR JE SUPER ZA PROVJETRAVANJE

ODGOVORITE
Name

Zoki

23.06.2018 05:29

Svaka cast i pravi slogan za izbore"OKTOBAR MJESEC ZA PROVIJETRAVANJE"

Name

olos

23.06.2018 05:44

A ko je to za tebe dobar? Oni sto su protiv RS?E,necete ni vi jos dugo..

Name

Za ološ

23.06.2018 06:59

Sve se slažem, osim za Lazanskog - vjerovatno je uz ovog našeg "kretena" zbog para (uostalom svi oko njega zbog para), što mu, uopšte, ne služi na čast, ali od svog ovog nabrojanih društva, on je daleko kao nebo od zemlje!

Name

valter

22.06.2018 21:35

Nesmije Čeranic ni da prismrdi u jedan takav duel, jer je svijestan da bi ga Borislav razbio ko beba zvečku !

ODGOVORITE
Name

baka

22.06.2018 22:35

Bravo sinko.svaka ti je zlatna!Brani naseg Davida od zlotvora.PRAVDA ZA DAVIDA!

ODGOVORITE
Name

Bard

23.06.2018 06:48

Sta ti bako radis u kasne sate. Ne brani on Davida nego sebe. To je olos isto kao Lukac, i razracunavaju se preko drugih ljudi.

Name

Za Bard

23.06.2018 07:59

E pa nije isti kao Lukač, nisu ni slični, malo pretraži po internetu, naći ćeš svašta, prije svega Lukač je tužio Državu, u kojoj je danas na visokokoj poziciji, dobio na sudu, i naplatio velike pare, a kod Radicanovića to nije slučaj. Evo ti samo jedan primjer da nisu isti. Što se tiče "bake", baka se može postati i veoma mlad za tu kategoriju (ja znam neke koje su u 38-oj bile bake), što je , vjerovatno,i kod ove "naše bake" slučaj! I na kraju, ima žena pravo u svojoj kući da sjedi cijelu noć, ako to njoj tako odgovara!

Name

7. jul

22.06.2018 23:49

Gospodine Radovanovicu, svaka Vam cast na hrabrosti i istrajnosti koju pokazujete kada je rijec o "pravdi za davida"....Drago mi je vidjeti da je medju ovim "kukoljom" u Republici Srpskoj ostalo jos po koje zrno "zita"...nadam se da ce ubrzo doci vrijeme kada ce savjesni, strucni i posteni ljudi,kao sto ste to Vi, preuzeti kormilo Republike Srpske u svoje ruke. Sve najbolje od srca Vam zelim...

ODGOVORITE
Name

Milko

23.06.2018 02:12

Ćeranić je klasični produkt nakaradnog sistrma. Klasicni pajac.

ODGOVORITE
Name

RAJNA

23.06.2018 04:27

Kad kupi vodene bojice , onda će on da izađe na megdan. Taj zna samo u bojama pričati , a najdraža mu je crna, tad se na k.k. On sam i prostoproširenu rečenicu nije u stanju da sroči da ne mumla i stenje, rječit je samo kad nauči napad tekst nekog od plaćenih mozgova Milorada Dodika i onda ode u Bastilju i sa jednom od izbečenih, silikonskih novinarki izrekne " potresni" monolog za RS. U skraćenoj verziji jednog te istog monologa, neprijatelji RS su tu samo što nisu stgli, al nema potrbe da se brinemo predsednik budno motri i čeka i sammo što nije uskočio u helikopter i dao petama vjetar.Nekda se pitam kako ljudi poput njega mogu sami sebe da trpe.

ODGOVORITE
Name

?

23.06.2018 05:48

Jedan lud... drugi ceka zvanicnu potvrdu. Zanimljiv duel bi bio.

ODGOVORITE
Name

Molos

23.06.2018 06:24

Samo da dodam, ako i Radovanovic misli da je vlast narucila Davidovo ubistvo onda zna i motiv, neka ga kaze javno.

ODGOVORITE
Name

Misko

23.06.2018 07:46

Radovanović nemoze mislit...

Name

Neso

23.06.2018 07:00

Dvije najveće bitange su ovaj Radovanović i Lukac. Svoj licni obracun vrse preko ledja drugih ljudi. Nazalost poznajem ih obadvojicu.

ODGOVORITE
Name

LAKTASANKA

23.06.2018 07:35

@ ISTINA JE OVOG PUTA BOLNA ALI JE UVIJEK SVETA! ISTINA I PRAVDA UVIJEK POBIJEDJUJU ZATO PRAVDA ZA DAVIDA, PRAVDA ZA SVU DIJECU!

ODGOVORITE
Name

BOBA

23.06.2018 07:37

ZA RADOVANOVIĆA KAŽU DA JE NEUROPSIHIJATRISKI SLUČAJ.ALI DOBIO JE JEDINSTVENU PRILIKU DA BUDE JEDNAK MEĐU TAKVIMA .PA NARODE POGLEDAJTE DA LI SU OVI IZ VLASTI IŠTA BOLJE OD NJEGA .RAZLIKA JE U TOME ŠTO JE ON SADA ISPLIVAO NA POVRŠINU I IMA RAVNOPRAVAN TRETMAN SA NJIMA ZNAČI NEMA RAZLIKE..PAMETNOM NE TREBA PUNO.NEKA VLAST ČAČNE U POLTRONE PA DA VIDIMO KOJI ĆE ONI BITI SLUČAJEVI.DOBAR SAM DOK ME NE DIRNEŠ.ALI AKO TO URADIŠ VIDJEĆEŠ KO SAM I ŠTA SAM.NEMA RAZLIKE U TAKVIM SLUČAJEVIMA.

ODGOVORITE
Name

Za bobu

23.06.2018 09:27

I Bobo, i predsjednik ima papir da nije dobar sa mozgom, i... On je predsjednik, a Boro je običan čovjek. Kako te nije sramota, ako si žena, majka, sestra, kćerka, pogledaj se malo u ogledalo i vidi vrijedi li biti takva kakva si ti. Za mene, si najobičnija jadnica kojoj treba ljekarska pomoć.

Name

@ za bobu

23.06.2018 17:08

Pa nije žena ništa loše rekla, pročitaj još jednom i vidjećeš da je u pravu!

Name

M

23.06.2018 08:15

Boro ti da si nekakav strucnjak ti bi bio profesor.

ODGOVORITE
Name

ZORA

25.06.2018 08:38

Ne moze doci na red od takvih kao sto si ti, sa kupljenim diplomama!

Name

A sta?

23.06.2018 08:19

Sta predstavlja Borislav Radovanović, koji je on faktor u svemu?

ODGOVORITE
Name

Za @A sta?

25.06.2018 08:40

Za tebe je Bog i takve kao sto si ti! Izaci ti sa njim na duel i saznaces ko je Borislav!

Name

A sta

25.06.2018 13:07

Ja bar nemam potvrdu da sam lud a on ima, necu sa budalom ni na kakav duel. Sta imam dokazivat ludu covjeku.

Name

Pravnik

23.06.2018 09:13

Čeranić je obična luperda i debilčič ali ni ovaj što ga poziva na duel nije bolji od njega jer svoja znanja o kojima non stop priča stekao je na PRIVATNOM fakultetu za bezbjednost a svi znam kako se uči i koliko se uči na privatnim fakultetima.

ODGOVORITE
Name

Za pravnika

23.06.2018 16:30

Gos pravnice i vi ste neka licnost u vladajucoj hobotnici, cuvas golijata! Pravda za Davida!

Name

Djunta bl

23.06.2018 13:58

Imal' neko da opali plesku ovom ćeraniću na ulici. Takvo ljudsko dno rijetko se rađa!

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

24.06.2018 14:06

De,ti!

Name

nn

23.06.2018 16:35

Kad pogledas gos Radovanovica vidis da je covjek pametan obrazovan kulturan. Covjek moze satima pricati da ne promjeni visinu tona. Znaci prica sa argmentima. Takvi ovom drustvu smetaju NIJE POLTRON!

ODGOVORITE
Name

Re

23.06.2018 21:11

Covjek nema zuba u glavi! Bas je gospodin!

Name

re re

24.06.2018 08:42

Gospodin ce da stavi zube,a tebi mozak niko ne moze

Name

Vladimir

25.06.2018 08:46

Naravno da nije poltron, on je jos nesto gore. Na tudjoj muci se reklamira i zna da nema podrsku ljudi iz okruzenja. Isto kao i Adam Sukalo koji je dobio oko 250 glasova ali je sada najgrlatiji. Narod uopste iz ovih krajeva ne zna ko je on, ali da voli sebe hvaliti - voli.

Name

Direkt

02.05.2019 20:42

Ovo je Balkan. Ovdje ljudi znaju i sta si danas jeo.

Name

Vladimir

25.06.2018 08:05

Majko mila al čovjek sam sebe nahvali... Bar ovde svako piše knjige i bavi se geopolitikom. Narcisoidnos ne boli, ali uništava ljude oko tebe. Čuj on zove na mediski duel, da on nekoga rasturi,.. Sreca dole ima potpis inače niko i ne bi znao o kome se radi.

ODGOVORITE
Name

Миланко

25.06.2018 13:27

Ма коме да изађе на дуел, теби? Хахахахах Добар виц!

ODGOVORITE
Name

MILJAN

26.06.2018 12:16

Boro samo lupa gluposti..Los inspektor i los covjek

ODGOVORITE
Name

MIHAILO

26.06.2018 12:17

Znaju svi u Prijedoru ko je Boro

ODGOVORITE
Name

SLADJANA

26.06.2018 12:18

Joj koje gluposti Boro.Sto nepustis to sve kraju a ne da se prepucavas sa ljudima

ODGOVORITE