Јокан креће у ''шопинг'', прва адреса Арсенал!

Фулам намерава да се појача за прву сезону у Премијер лиги.

Фудбал 14.06.2018 | 20:00
Јокан креће у ''шопинг'', прва адреса Арсенал!
Време славља у Фуламу због повратка у Премијер лигу је готово. Треба се окренути довођењу појачања за следећу сезону, а српски стручњак Славиша Јокановић је изгледа већ прионуо на посао.

Прва жеља је дефанзивац Арсенала Калум Чејмберс (23), који је прошлог лета заједно са Шпанцем Лукасом Перезом (вратио се у Депортиво) већ био жеља српског тренера на Крејвен Котиџу. Фулам је овог лета обновио интересовање за штопера Тобџија, који треба да појача конкуренцију у последњој линији у тиму којем ће у првој сезони главни циљ бити да избори опстанак.

Прошле сезоне Чејмберс је забележио 24 наступа, 10 као стартер у Премијер лиги, а током последње године Арсена Венгера на клупи Арсенала.

Пред лондонским великаном је наредних месеци велико спремање, посебно после доласка новог менаџера Унаја Емерија који заједно са шефом задуженим за довођење играча Свеном Мислинтатом тек треба да одлучи да ли му је потребан Чејмберс за следећу сезону.

Овај фудбалер, који има три наступа и за сениорску репрезентацију Енглеске, има и још три сезоне уговора са Арсеналом у чије је редове стигао из Саутемптона 2014. године за 20.000.000 евра.

Сезону 2016/17. Калум Чејмберс је провео на позајмици у Мидлсброу.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар