Jokan kreće u ''šoping'', prva adresa Arsenal!

Fulam namerava da se pojača za prvu sezonu u Premijer ligi.

Fudbal 14.06.2018 | 20:00
Jokan kreće u ''šoping'', prva adresa Arsenal!
Vreme slavlja u Fulamu zbog povratka u Premijer ligu je gotovo. Treba se okrenuti dovođenju pojačanja za sledeću sezonu, a srpski stručnjak Slaviša Jokanović je izgleda već prionuo na posao.

Prva želja je defanzivac Arsenala Kalum Čejmbers (23), koji je prošlog leta zajedno sa Špancem Lukasom Perezom (vratio se u Deportivo) već bio želja srpskog trenera na Krejven Kotidžu. Fulam je ovog leta obnovio interesovanje za štopera Tobdžija, koji treba da pojača konkurenciju u poslednjoj liniji u timu kojem će u prvoj sezoni glavni cilj biti da izbori opstanak.

Prošle sezone Čejmbers je zabeležio 24 nastupa, 10 kao starter u Premijer ligi, a tokom poslednje godine Arsena Vengera na klupi Arsenala.

Pred londonskim velikanom je narednih meseci veliko spremanje, posebno posle dolaska novog menadžera Unaja Emerija koji zajedno sa šefom zaduženim za dovođenje igrača Svenom Mislintatom tek treba da odluči da li mu je potreban Čejmbers za sledeću sezonu.

Ovaj fudbaler, koji ima tri nastupa i za seniorsku reprezentaciju Engleske, ima i još tri sezone ugovora sa Arsenalom u čije je redove stigao iz Sautemptona 2014. godine za 20.000.000 evra.

Sezonu 2016/17. Kalum Čejmbers je proveo na pozajmici u Midlsbrou.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar