Магично мјесто сусрета лидера

Дуго се спекулисало гдје ће бити смјештени Трамп и Ким, и као прва опција на листи се налазио луксузан хотел Схангри-Ла, масивна структура у близини Орцхард Роад-а, који је веома сигуран с јаким мјерама обезбјеђења, а такође има прелијепо окружење.

Свијет 12.06.2018 | 07:55
Магично мјесто сусрета лидера
Хотел је био домац́ин историјског сусрета између кинеског предсједника Кси Јинпинга и тајванског лидера Ма Јинг-Јеуа 2015. године. Ипак, одлучено је да то буде Цапелла хотел, а када погледате фотографиије схватићете и зашто.



Ово је прилика да завирите у Цапелла хотел са 5 звјездица, изграђен од неколико резиденција и приватних вила и смјештен у бујно растиње Сентоса острва.



Хотел се састоји од неколико одмаралишта, посједује два голф терена, тематски парк, многобројне заједничке и наравно приватне базене, а налази се на 5 минута хода од плаже гдје можете уживати у одличној услузи и прије него што отпочнете свој боравак, пошто ц́е особље хотела осигурати ваш несметан долазак у смештај од којих многи имају приватне базене и ђакузи каде на терасама.





Овај луксузни хотел окружен тропским шумама на острву Сентоса има 3 отворена базена и вишеструко награђивани СПА центар. Све собе имају бесплатан бежични интернет и поглед на море или вртове.  Лични помоц́ници су вам на располагању за све што вам треба. Гости хотела Цапелла у Сингапуру имају многобројне бесплатне погодности. Хотел се такође налази на 15 минута хода од тематског Универсал парка Универсал Студиос Сингапоре.



Аурига спа центар нуди освјежавајуц́е третмане и масаже са органским производима. Библиотека хотела осим литературе нуди бесплатне грицкалице и пиц́а током цијелог дана, а такође можете изнајмити ДВД или играти игрице на таблету или уживати у конверзацији.



Ресторан Кноллс је отворен цијели дан и нуди фине традиционалне делиције и јела домац́их и интернационалних кухиња. У ресторану Цассиа, смјештеном у колонијалној згради, уживац́ете у кинеским специјалитетима. Оба ресторана имају трпезарију на тераси тако да можете обједовати у тропском окружењу.



Изванредан дизајн са закривљеним, модерним зградама суптилно помијешан са колонијалним зградама и зеленим, тропским окружењем је оно што све госте оставља без даха.



Сигурни смо да никако није случајно што је баш овај хотел изабран за смјештај двојице свјетских лидера.





А што се тиче обезбјеђења, како преноси Ројтерс иако су оба лидера довела са собом сопствене безбједносне тимове, елитна сингапурска полиција - укључујући контингент Гурки - обезбјеђује мјесто сусрета, путеве и хотел, саопштиле су дипломате упознате са обезбјеђивањем високих личности у тој острвској држави.



Нема сумње да ће у овом хотелу оба свјетска лидера бити сигурна и врхунски услужена.

(НН/луxлифе.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

модрицанин

12.06.2018 06:24

Пресудило је сто има Голф терен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоол

12.06.2018 07:46

Мислим да је ипак пресудило то што ..."гости имају бројне бесплатне погодности"... .!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гост

12.06.2018 08:55

Јел ол инклузив?