Magično mjesto susreta lidera

Dugo se spekulisalo gdje će biti smješteni Tramp i Kim, i kao prva opcija na listi se nalazio luksuzan hotel Shangri-La, masivna struktura u blizini Orchard Road-a, koji je veoma siguran s jakim mjerama obezbjeđenja, a takođe ima prelijepo okruženje.

Svijet 12.06.2018 | 07:55
Magično mjesto susreta lidera
Hotel je bio domaćin istorijskog susreta između kineskog predsjednika Ksi Jinpinga i tajvanskog lidera Ma Jing-Jeua 2015. godine. Ipak, odlučeno je da to bude Capella hotel, a kada pogledate fotografiije shvatićete i zašto.



Ovo je prilika da zavirite u Capella hotel sa 5 zvjezdica, izgrađen od nekoliko rezidencija i privatnih vila i smješten u bujno rastinje Sentosa ostrva.



Hotel se sastoji od nekoliko odmarališta, posjeduje dva golf terena, tematski park, mnogobrojne zajedničke i naravno privatne bazene, a nalazi se na 5 minuta hoda od plaže gdje možete uživati u odličnoj usluzi i prije nego što otpočnete svoj boravak, pošto će osoblje hotela osigurati vaš nesmetan dolazak u smeštaj od kojih mnogi imaju privatne bazene i đakuzi kade na terasama.





Ovaj luksuzni hotel okružen tropskim šumama na ostrvu Sentosa ima 3 otvorena bazena i višestruko nagrađivani SPA centar. Sve sobe imaju besplatan bežični internet i pogled na more ili vrtove.  Lični pomoćnici su vam na raspolaganju za sve što vam treba. Gosti hotela Capella u Singapuru imaju mnogobrojne besplatne pogodnosti. Hotel se takođe nalazi na 15 minuta hoda od tematskog Universal parka Universal Studios Singapore.



Auriga spa centar nudi osvježavajuće tretmane i masaže sa organskim proizvodima. Biblioteka hotela osim literature nudi besplatne grickalice i pića tokom cijelog dana, a takođe možete iznajmiti DVD ili igrati igrice na tabletu ili uživati u konverzaciji.



Restoran Knolls je otvoren cijeli dan i nudi fine tradicionalne delicije i jela domaćih i internacionalnih kuhinja. U restoranu Cassia, smještenom u kolonijalnoj zgradi, uživaćete u kineskim specijalitetima. Oba restorana imaju trpezariju na terasi tako da možete objedovati u tropskom okruženju.



Izvanredan dizajn sa zakrivljenim, modernim zgradama suptilno pomiješan sa kolonijalnim zgradama i zelenim, tropskim okruženjem je ono što sve goste ostavlja bez daha.



Sigurni smo da nikako nije slučajno što je baš ovaj hotel izabran za smještaj dvojice svjetskih lidera.





A što se tiče obezbjeđenja, kako prenosi Rojters iako su oba lidera dovela sa sobom sopstvene bezbjednosne timove, elitna singapurska policija - uključujući kontingent Gurki - obezbjeđuje mjesto susreta, puteve i hotel, saopštile su diplomate upoznate sa obezbjeđivanjem visokih ličnosti u toj ostrvskoj državi.



Nema sumnje da će u ovom hotelu oba svjetska lidera biti sigurna i vrhunski uslužena.

(NN/luxlife.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

modricanin

12.06.2018 06:24

Presudilo je sto ima Golf teren.

ODGOVORITE
Name

Cool

12.06.2018 07:46

Mislim da je ipak presudilo to što ..."gosti imaju brojne besplatne pogodnosti"... .!!!

ODGOVORITE
Name

Gost

12.06.2018 08:55

Jel ol inkluziv?