К. Дубица: Старац пуцао у дворишту

Полицајци из Козарске Дубице ухапсили су јуче С. Ј. (71) из мјеста Парнице након што је пуцао у дворишту своје породичне куће, а потом пушку репетирао и на полицајце.

Свијет 11.06.2018 | 08:00
К. Дубица: Старац пуцао у дворишту
Како је саопштено из ПУ Приједор С. Ј. се на терет ставља кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Наиме, полицијској станици у Козарској Дубици у недјељу око поднева је пријављено да у мјесту Парнице у дворишту породичне куће С. Ј. пуца из ватреног оружја.

По запримљеној пријави на мјесто догађаја упућени су полицајци Полицијске станице Козарска Дубица. Доласком у Парнице у дворишту породичне куће, затекли су С. Ј. који је у рукама држао ловачку пушку.

Примјетивши полицајце он је почео псовати и вријеђати их, а потом је и преклопио ловачку пушку.

У намјери да спријече С. Ј. да употријеби оружје, те на тај начин заштите његов, али и свој живот полицајци су више пута издали наређење да одложи оружје, а што је осумњичени након одређеног времена и учинио, те ловачку пушку одбацио на земљу у правцу полицијских службеника.

Он је одмах ухапшен и подвргнут алкотестирању, а том приликом је утврђено присуство алкохола у организму, док је приликом прегледа осумњиченог код њега пронађена припадајућа муниција за ловачку пушку.

Након комплетирања предмета против С.Ј. Окружном јавном тужилаштву Приједор, биће достављен извјештај за почињено кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Извоир: Фактор.ба

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Јој

11.06.2018 07:08

Браво, браво, велики аплауз, врло сте оперативни (ха,ха,ха)засто вас нису ангазовали да расвјетлите убиство Давида Драгицевица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

руни

11.06.2018 09:07

Јел овима из приједора лукац министар мозес замислити разорузали дида

Name

За руни

11.06.2018 11:47

Не требали су га пустит да декица поблентави па да пуца на њих. Браво пајкани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуј

11.06.2018 13:45

Успјех насе миливије,деда разорузали.