K. Dubica: Starac pucao u dvorištu

Policajci iz Kozarske Dubice uhapsili su juče S. J. (71) iz mjesta Parnice nakon što je pucao u dvorištu svoje porodične kuće, a potom pušku repetirao i na policajce.

Svijet 11.06.2018 | 08:00
K. Dubica: Starac pucao u dvorištu
Kako je saopšteno iz PU Prijedor S. J. se na teret stavlja krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Naime, policijskoj stanici u Kozarskoj Dubici u nedjelju oko podneva je prijavljeno da u mjestu Parnice u dvorištu porodične kuće S. J. puca iz vatrenog oružja.

Po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja upućeni su policajci Policijske stanice Kozarska Dubica. Dolaskom u Parnice u dvorištu porodične kuće, zatekli su S. J. koji je u rukama držao lovačku pušku.

Primjetivši policajce on je počeo psovati i vrijeđati ih, a potom je i preklopio lovačku pušku.

U namjeri da spriječe S. J. da upotrijebi oružje, te na taj način zaštite njegov, ali i svoj život policajci su više puta izdali naređenje da odloži oružje, a što je osumnjičeni nakon određenog vremena i učinio, te lovačku pušku odbacio na zemlju u pravcu policijskih službenika.

On je odmah uhapšen i podvrgnut alkotestiranju, a tom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, dok je prilikom pregleda osumnjičenog kod njega pronađena pripadajuća municija za lovačku pušku.

Nakon kompletiranja predmeta protiv S.J. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Izvoir: Faktor.ba

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Joj

11.06.2018 07:08

Bravo, bravo, veliki aplauz, vrlo ste operativni (ha,ha,ha)zasto vas nisu angazovali da rasvjetlite ubistvo Davida Dragicevica.

ODGOVORITE
Name

runi

11.06.2018 09:07

Jel ovima iz prijedora lukac ministar mozes zamisliti razoruzali dida

Name

Za runi

11.06.2018 11:47

Ne trebali su ga pustit da dekica poblentavi pa da puca na njih. Bravo pajkani

ODGOVORITE
Name

Vuj

11.06.2018 13:45

Uspjeh nase milivije,deda razoruzali.