Ким Џонг Ун стигао у Сингапур

Севернокорејски лидер Ким Џонг-ун стигао је у Сингапур, објавио је на Твитеру министар спољних послова Вивијан Балакришнан, преноси Ројтерс.

Свијет 10.06.2018 | 10:43
Ким Џонг Ун стигао у Сингапур
"Пожелео сам добродошлицу председнику Ким Џонг-уну, који је управо стигао у Сингапур", написао је Балакришнан на овој друштвеној мрежи уз слику на којој се види како се рукује са Кимом који носи тамно маоистичко одело и наочаре.

Сингапурски лист "Стрејтс тајмс" претходно је објавио да је Ким допутовао авионом, два дана уочи дуго очекиваног самита са председником САД Доналдом Трампом у том граду-држави.

Ким ће се, како је предвиђено, касније данас у Сингапуру састати са премијером тог града-државе Ли Хсијен Лунгом, саопштило је сингапурско Министарство спољних послова.

Састанак Кима и Трампа ће се одржати у раскошном хотелу Капела на острву Сентоса. Приступ грађевини, где соба може да кошта и 10.700 долара за вече, и у којој су боравиле Лејди Гага и Мадона, сада је блокиран за госте, док је цео други спрат замрачен завесама. С друге стране, цео Сингапур се сређује и улепшава и под тоталном је блокадом. 

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Стивен Сегал

10.06.2018 10:50

Јесул тјелохранитељи трцали за њим јопет

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВИ

11.06.2018 05:37

Трце, " и јопет " !!!