Kim Džong Un stigao u Singapur

Severnokorejski lider Kim Džong-un stigao je u Singapur, objavio je na Tviteru ministar spoljnih poslova Vivijan Balakrišnan, prenosi Rojters.

Svijet 10.06.2018 | 10:43
Kim Džong Un stigao u Singapur
"Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Kim Džong-unu, koji je upravo stigao u Singapur", napisao je Balakrišnan na ovoj društvenoj mreži uz sliku na kojoj se vidi kako se rukuje sa Kimom koji nosi tamno maoističko odelo i naočare.

Singapurski list "Strejts tajms" prethodno je objavio da je Kim doputovao avionom, dva dana uoči dugo očekivanog samita sa predsednikom SAD Donaldom Trampom u tom gradu-državi.

Kim će se, kako je predviđeno, kasnije danas u Singapuru sastati sa premijerom tog grada-države Li Hsijen Lungom, saopštilo je singapursko Ministarstvo spoljnih poslova.

Sastanak Kima i Trampa će se održati u raskošnom hotelu Kapela na ostrvu Sentosa. Pristup građevini, gde soba može da košta i 10.700 dolara za veče, i u kojoj su boravile Lejdi Gaga i Madona, sada je blokiran za goste, dok je ceo drugi sprat zamračen zavesama. S druge strane, ceo Singapur se sređuje i ulepšava i pod totalnom je blokadom. 

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Stiven Segal

10.06.2018 10:50

Jesul tjelohranitelji trcali za njim jopet

ODGOVORITE
Name

SVI

11.06.2018 05:37

Trce, " i jopet " !!!