Ради веза Жорж Мендеш - Вулверхемптон!

Вишак у Бенфики, па правац у Премијер лигу! На позајмицу са правом откупа…

Фудбал 12.06.2018 | 09:00
Ради веза Жорж Мендеш - Вулверхемптон!
Далеко од тога да је имао идеалну сезону иза себе, али ако ништа друго Раул Хименез има суперагента Жоржа Мендеша да му чува леђа, па би од лета могао да заигра за Вулверхемптон.  Мексички репрезентативац је, тврде португалски медији, на прагу селидбе на Молино где ће се придружити бројним играчима који су тамо стигли из Примеире.

И који су имали немерљив допринос за промоцију Вулверхемтона из Чемпионшипа. Рубен Невес, Диого Жота, Иван Кавалеиро, Хелдер Коста, да не набрајамо даље.

Сада изгледа и Хименез. С тим да није баш најјасније колико ће посао коштати. Зна се да је у питању једногодишња позајмица са правом откупа. О Жого пише о суми о 5.000.000 за позајмицу плус 35.000.000 за откуп уговора ако обе стране буду задовољне. А Бола помиње варијанту 3.000.000 + 38.000.000. На основу онога што је ове сезоне показивао у Бенфики није баш да и вреди толике паре. Али ових неколико милиона за позајмицу – то и није толики ризик за енглеске клубове. За даље ћемо да видимо.

Вулверхемтон ће такође преузети на себе и обавезу да Хименезу исплаћује плату: округло 1.000.000 годишње.

Бенфика је свакако задовољна. Хименез је свакако постао вишак после доласка нападача мексичког Пумаса Николаса Кастиља, те Факунда Фереире из Шахтјора. Сада лисабонским Лавовима остаје да нађу клуб и за Хариса Сеферовића.

Задовољан ће свакако бити и Хименез, Премијер лига му је била сан. Само је питање да ли ће моћи да се избори за минуте и покаже. У супротном, назад на Луж, а Бенфика га неће продати јефтино имајући у виду да га је Атлетико пре три године платила 22.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар