Видео: Де Хеа игнорисао премијера Шпаније!

Освета је јело које се сервира кад је хладно. . .

Фудбал 06.06.2018 | 17:45
Видео: Де Хеа игнорисао премијера Шпаније!
Куртоазни говор, уобичајен кад је политика у питању, и не баш спонтани аплауз свих репрезентативаца. Пардон, не свих. Давид Де Хеа је потпуно игнорисао премијера Педра Санчеза што су локални медији одмах повезали са осветом за раније изјаве председника шпанске Владе.

Подсетимо, социјалиста Педро Санчез је пре две године јавно критиковао Де Хеу током афере о наводном силовању голмана Манчестер јунајтеда.

“Не осећам се пријатно кад видим ДЕ Хеу на голу репрезентације. Поштујем претпоставку невиности, али морате да се ставите и у улогу жртве“, рекао је Санчез, али се на крају испоставило да је Де Хеа говорио истину када је тврдио да нема везе са целим случајем.

Де Хеу је 2016. малолетна проситутка оптужила да је са продуцентом порно филмова организовао оргије у мадридском хотелу. Наводно, све се збивало још 2012. На крају се ипак испоставило да је Де Хеа лажно оптужен, али је Санчез пожурио са критикама.

И зато, док су данас играчи аплаудирали, Де Хеа са рукама у џепу. Чисто да покаже став. Мада није желео да прави скандале, па се претходно, хладног израза лица, руковао са премијером док су се сви остали пристојно смешкали.

Мало пркоса. Ништа више. Брзо ће се заборавити.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар