Video: De Hea ignorisao premijera Španije!

Osveta je jelo koje se servira kad je hladno. . .

Fudbal 06.06.2018 | 17:45
Video: De Hea ignorisao premijera Španije!
Kurtoazni govor, uobičajen kad je politika u pitanju, i ne baš spontani aplauz svih reprezentativaca. Pardon, ne svih. David De Hea je potpuno ignorisao premijera Pedra Sančeza što su lokalni mediji odmah povezali sa osvetom za ranije izjave predsednika španske Vlade.

Podsetimo, socijalista Pedro Sančez je pre dve godine javno kritikovao De Heu tokom afere o navodnom silovanju golmana Mančester junajteda.

“Ne osećam se prijatno kad vidim DE Heu na golu reprezentacije. Poštujem pretpostavku nevinosti, ali morate da se stavite i u ulogu žrtve“, rekao je Sančez, ali se na kraju ispostavilo da je De Hea govorio istinu kada je tvrdio da nema veze sa celim slučajem.

De Heu je 2016. maloletna prositutka optužila da je sa producentom porno filmova organizovao orgije u madridskom hotelu. Navodno, sve se zbivalo još 2012. Na kraju se ipak ispostavilo da je De Hea lažno optužen, ali je Sančez požurio sa kritikama.

I zato, dok su danas igrači aplaudirali, De Hea sa rukama u džepu. Čisto da pokaže stav. Mada nije želeo da pravi skandale, pa se prethodno, hladnog izraza lica, rukovao sa premijerom dok su se svi ostali pristojno smeškali.

Malo prkosa. Ništa više. Brzo će se zaboraviti.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar