ЛН: Срби опет након пет сетова - пала Аустралија!

Одбојкаши Србије опет играли пет сетова, победили Аустралију! Одбојкашка репрезентација Србије победила је Аустралију са 3:2 у сетовима (25:23, 25:19, 20:25, 25:27, 15:9), у утакмици трећег кола Лиге нација.  "Кенгури" намучили Србију за савршен викенд! Наши одбојкаши баш воле да играју у пет сетова. . .

Остали спортови 03.06.2018 | 19:45
ЛН: Срби опет након пет сетова - пала Аустралија!
Одбојкаши Србије су тако све три утакмице на турниру у Софији добили после пет сетова, након што су били бољи од Бугарске у петак и од Русије у суботу.

Србија сада има четири победе и два пораза у Лиги нација.

Најефикаснији у српском тиму био је Душан Петковић са 18 поена, Урош Ковачевић освојио је 10, а Александар Околић девет поена. 

Наредног викенда изабраници Николе Грбића путују у Француску, где ће играти против Аргентине, Кореје и селекције домаћина.

Савршен "викенд" за српске одбојкаше!

Србија је везала три тријумфа у Лиги нација савладавши домаћина Бугарску, Русију, па Аустралију - све идентичним резултатом - у пет сетова.

Чинило се да ће "кенгури" ипак бити нешто лакши "залогај" за Србију, али после почетног вођства 2:0 - пробудили су се играчи Аустралије и искористили то што је Никола Грбић на терен послао млађе, са мањом минутажом, стога се играло на разлику.

Србија је ипак у петом сету, још једном, показал озбиљност.

СРБИЈА - АУСТРАЛИЈА 3:2 (25:23, 25:19, 20:25, 25:27, 15:9)

У мечу који је трајао нешто дуже од два сата најефикаснији био је Душан Петковић са 18 поена, док је Урош Ковачевић имао десет.

Следећи викенд се Лиге нација сели у Француску где су нам поред домаћина ривали Аргентина и Јужна Кореја.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар