Јокан остао без једног од најбољих!

Фулам није успео да задржи сјајног бека.

Фудбал 04.06.2018 | 14:45
Јокан остао без једног од најбољих!
Иако је Фуламов план био да задржи све носиоце игре из минуле сезоне за такмичење у Премијер лиги, један је ипак отишао.

Десни бек Рајан Фредерикс је договорио трансфер у Вест Хем и биће прво појачање новог менаџераМануела Пелегринија. Фредериксов уговор са Фуламом је истекао, одбио је продужетак сарадње и договорио уговор у Вест Хему. Птописаће на четири године, а недељно ће зарађивати 40.000 фунти. То је отпирилике 2.300.000 евра на годишњем нивоу што Фулам није могао да му понуди уз сву добру вољу да га задржи. Толико у Фуламу зарађује најбољи играч и капитен Том Керни тако да Фредерикс није могао да добије исте услове као сјајни Шкот.

Фредерикс је офанзивни десни бек који је био међу најбољим појединцима Фулама у сезони у којој је изборен пласман у Премијер лигу. У Вест Хему ће појачати конкуренцију искуном Паблу Забалети.

Ипак, Фулам има спреман план и за Фредериксов одлазак. Лондонски клуб ће откуити Сајруса Кристија који је прошле зиме дошао на позајмицу из Мидлзброа и показао се као врло добро решење уместо Фредерикса.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар