Jokan ostao bez jednog od najboljih!

Fulam nije uspeo da zadrži sjajnog beka.

Fudbal 04.06.2018 | 14:45
Jokan ostao bez jednog od najboljih!
Iako je Fulamov plan bio da zadrži sve nosioce igre iz minule sezone za takmičenje u Premijer ligi, jedan je ipak otišao.

Desni bek Rajan Frederiks je dogovorio transfer u Vest Hem i biće prvo pojačanje novog menadžeraManuela Pelegrinija. Frederiksov ugovor sa Fulamom je istekao, odbio je produžetak saradnje i dogovorio ugovor u Vest Hemu. Ptopisaće na četiri godine, a nedeljno će zarađivati 40.000 funti. To je otpirilike 2.300.000 evra na godišnjem nivou što Fulam nije mogao da mu ponudi uz svu dobru volju da ga zadrži. Toliko u Fulamu zarađuje najbolji igrač i kapiten Tom Kerni tako da Frederiks nije mogao da dobije iste uslove kao sjajni Škot.

Frederiks je ofanzivni desni bek koji je bio među najboljim pojedincima Fulama u sezoni u kojoj je izboren plasman u Premijer ligu. U Vest Hemu će pojačati konkurenciju iskunom Pablu Zabaleti.

Ipak, Fulam ima spreman plan i za Frederiksov odlazak. Londonski klub će otkuiti Sajrusa Kristija koji je prošle zime došao na pozajmicu iz Midlzbroa i pokazao se kao vrlo dobro rešenje umesto Frederiksa.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar