Којег то афричког штопера крију Терзић и Мркела?

Након неколико неуспелих експеримената, у управи Црвене звезде појавио се негативан став о довођењу играча из Африке на том месту у тиму, али како пише Журнал у питању је фудбалер са искуством играња у Европи.

Фудбал 01.06.2018 | 13:15
Којег то афричког штопера крију Терзић и Мркела?
Након одлуке Дамијена Ле Талека да не продужава сарадњу са Црвеном звездом, горуће питање спортског сектора црвено-белих, односно директора Звездана Терзића и Митра Мркеле, јесте ангажовање наследника сигурног Француза. То неће бити нимало лаган посао, кандидата је сасвим сигурно приличан број, али није циљ довести само квалитетног дефанзивца, већ неког ко ће бити компатибилан са Вујадином Савићем и Срђаном Бабићем.

Како пише Спортски журнал, по звездашким круговима се појавила информација да је у најужој конкуренцији за штоперско место фудбалер са афричког континента. Након неколико неуспелих експеримената, у управи Црвене звезде појавио се негативан став о довођењу играча из Африке на том месту у тиму, али како пише Журнал у питању је ипак фудбалер са искуством играња у Европи, што значајно мења ситуацију. Терзић и Мркела за сада вешто крију име потенцијалног појачања српског шампиона.

Приоритет водећих људи клуба са стадиона Рајко Митић до сада је било ангажовање домаћег играча, најсвежија опција било је ангажовање Стефана Митровића, али он има чврст уговоро са Гентом, па је довођење страног фудбалера далеко реалније у овом тренутку.

Резрвна опција је да штоперски тандем чине Савић и Бабић, али је проблем у томе што су у питању играчи сличних карактеристика и велико је питање да ли би успели да се укомпонују у оној мери као што је то био случај када су оба играча играла у тандему са Ле Талеком.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар