Халеп: Да нисам смањила груди...

Можда не бих ни била број један! Симона Халеп открила је у интервјуу за 'Спортс Иллустратед' да верује да јој је одлука да смањи груди помогла да данас буде прва тенисерка света.

Тенис 31.05.2018 | 22:45
Халеп: Да нисам смањила груди...
Румунка се на операцију одлучила још док је била малолетна, у априлу 2009. године, а већ од тада истицала је да се сада осећа много лагодније на терену, односно да су јој груди правиле огромне проблеме и код основних удараца.

"Када сам се одлучила за такав потез, то сам урадила због тениса и можда је баш то било важно на путу да данас будем прва играчица света. То је била моја највећа жртва, пошто на тенис никада нисам гледала као жртву јер га заиста волим, а и никада ми није било тешко да идем на тренинге", открила је Халеп.

Симона је у својој намери напокон успела деветог октобра прошле године, док сада жели своју прву Гренд Слем титулу. Почетком године поражена је у финалу Аустралијан Опена, а сада се у Паризу нада трећој срећи – после неуспеха против Јелене Остапенко прошле године, као и у великом финалу у Булоњској шуми 2014. од Марије Шарапове.

"Нисам озлојеђена, заиста. Обожавам Париз, Француска је релативно близу моје домовине, а тамо сам славила и као јуниорка. Можда ћу и живети тамо. Тако да, волим баш све у вези Ролан Гароса и знам да ћу га једног дана освојити, само је потребно да будем стрпљива и да верујем у успех".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар